Lettpanert torsk fra Findus

I uken som var prøvde vi denne varianten fra Findus som kom nå i høst: Lettpanert torsk. Pakken inneholder 2 lettpanerte fileter, krydret med havsalt og pepper.

Synes de var gode. Konsistensen var ordentlig filet- og fiskeaktig, ikke sånn oppkuttet og most og smmenpresset igjen slik som mye panert fisk er. Jeg kjente ikke så mye til kryddersmaken, men det kan ha noe å gjøre med at jeg hadde Lofoten fiskesaus oppå også. Det eneste jeg kan sette en liten finger ved, var at paneringen var litt løs og slaskete. Skulle ønske den hadde sittet tightere rundt fisken. Men det er jo bare en liten bagatell.

Her er fisken frossen i steikepanna

Jentene mine var ikke så begeistrede da. De likte nok Fish & Crisp Minis mye bedre. Og det kan jeg egentrlig forstå, siden dette var et produkt med et mye mer voksent preg over seg hva gjelder både smak og konsistens. Men de spiste da opp. 🙂

Og masse skryt til min kjære mann som lagde middagen den dagen og som tok bilder for meg før jeg kom hjem fra jobben.

Ferdigfisk er fortsatt bedre enn ingen fisk, og jeg konkluderer med at dette var et brukanes alternativ. Enige?

Gjenkjøp: Ja

6 thoughts on “Lettpanert torsk fra Findus”

  1. Kine: Det jo fortsatt fisk, uansett om dere kun spiser det ene slaget. Selv er jeg glad i makrellfilet , fiskekaker og torsk, og en sjelden gang spiser jeg også seibiff med løk. Fisk er sunt, året rundt 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.