Juleyoghurt fra Tine

Som jeg har skrevet tidligere har jeg jo ventet på juleyoghurten fra Tine. Og nå er den på plass i butikkene.

Denne kombinasjonspakken  innholder 1 med Mandel & Marsipansmak, 1 med Hasselnøtt og valnøtt, 1 med Mørk sjokolade og 1 med Karamell.
Øøøøøhhh, hallo?? Snakker vi om Yoghurt her? Jeg gikk resolutt forbi, -etter å ha sneket meg til et bilde da, ha-ha… Yoghurt med marsipansmak?? Sorry, det fristet ikke meg i det hele tatt! Ikke så mye at jeg kjøpte med hjem så barna kunne smake en gang. Det blir helt feil. Og som dere åpenbart vet er jeg vanligvis veldig nysgjerrig på å smake alt nytt uansett. Ellers hadde det ikke blitt noe blogg, ha ha igjen.. Men ikke denne.

Tine har så mye annen god yoghurt som jeg heller velger å kose meg med. 😛

Men jeg vil veldig gjerne høre fra dere som har smakt. Er disse gode? Bør jeg investere i ei pakke allikevel?

 

18 thoughts on “Juleyoghurt fra Tine”

 1. Eg smakte denne for ei stund sidan, og synest den var god.
  Hasselnøtt og valnøtt var best, men eg var positivt overraska over den med mandel og marispan-smak. Den smakte litt uvant, men hadde gode mandelbitar. Etter nokre skeier kom eg til at eg synest den er godt. Sambuaren likte den ikkje, men han likar ikkje marsipan, så det var jo ikkje så rart. Yoghurtane er dei skikkeleg søte og fyldige, verkeleg dessert. Så eg kjem nok til å ete desse fleire gongar, men så er eg jo ein søtmons…

 2. ….og glad skal du være for det! Herregud, jeg smakte disse i går, og jeg har vanligvis ikke spesielt store problemer med å få ned ting, men dette her…..

  Jeg quoter fra Facebook:
  «Om jeg rent hypotetisk hadde hatt en verste fiende hadde jeg ikke en gang unnet vedkommende årets juleyoghurter fra Tine. Fy faen.

  Altså, jeg synes veldig lite er grusomt stygt, men disse her…… Den med valnøtt smakte bedervede nøtter i flytende gugg, den med marsipan smakte dårlig yoghurt med syntetisk marsipan og en halv liter mandelessens og den med mørk sjokolade smakte tålelig ok – som en ekkel versjon av Piano Duo. Den siste har jeg ikke turt å smake på enda, jeg er enda kvalm etter ei halv skje marsipanyoghurt…»

  Jeg blir enda uggen av tanken!

   1. Ja, egentlig prøver jeg å holde meg for god for sånne, men i dette tilfellet måtte det til, dessverre. Nei, bruk penger på noe godt i stedet 🙂

 3. Jeg likte de jeg, det samme gjorde familien min- tilogmed pappa som ikke liker yoghurt likte den ene! 🙂

  Mandel og marsipan smaker egentlig mest mandel, noe som er veldig godt. Hasselnøtt og valnøtt minnet om God morgen yoghurt med nøttesmak, og var veldig god. Og sjokolade og karamell var også kjempe gode og smakte veldig likt som disse fra Tine: http://www.tine.no/produkter/desserter/dessertyoghurt/109433.cms?piano-duo-yoghurt-karamell-og-nottecrisp & http://www.tine.no/produkter/desserter/dessertyoghurt/6102.cms?piano-duo-yoghurt-sjokolade-og-nottecrisp . Så hvis du liker Duo Yoghurtene, så tror jeg du kommer til å like de to 🙂 Men selvfølgelig, skjønner at smakene virker litt merkelige! Men julemenneske som jeg er så må jeg bare prøve alle nye juleprodukter som kommer 🙂

 4. Jeg har testet!
  Jeg er ikke så begeistret for fruktyoghurt med biter, men derimot veldig glad i alt søtt!
  Jeg synes den med sjokolade og den med karamell smakte fromasj liknende, veldig gode dersom du har lyst på noe søtt dessertaktig på kvelden.
  Den med marsipan synes jeg også var god, men nå er jeg veldig glad i marsipan. Det var rart å spise yoghurt med marsipansmak, men godt likevel.
  Den med nøtter har jeg ikke smakt ennå.
  Frøkna mi smakte på den med sjokolade, men hun likte den ikke…greit for da får jeg dem for meg selv:)

 5. Kjøpte denne i dag og smakte nettopp marsipan og mandel. Fy søren for noe guffne greier! Smaker mandelessens og syntetisk marsipan blandet med sukker :S Søtt, kvalmende og direkte grusomt. Var så ille at også jeg måtte spre det på facebook OG google for å se hva andre syntes. Styr unna!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.