Julebonus

Wow, vi har klart bonus allerede!  
Som dere vet handler jeg ofte på Meny, og i år som i fjor har de delt ut disse julebonuskortene sine. Kortet gir deg 200 kr i julebonus dersom du handler for mer enn 500 kr, 5 ganger før 15. desember.

Vi hadde kort i fjor også, men da klarte vi ikke å få bonusen. Mannen og jeg hadde nemlig hvert vårt kort (ikke lurt), og det ble liksom litt ad hoc-handling. I år har vi samarbeidet målbevisst om ett kort, og i går tikket det ut en hyggelig lapp fra kassaapparatet da vi betalte. 😛

Egentlig så er vi lettlurte som bare rakker’n. Siden vi hadde bestemt oss for å oppnå denne bonusen har vi handlet mye mer på Meny enn vi vanligvis ville gjort. Jeg pleier å handle en del basisvarer på Kiwi eller Rema 1000 en gang i uka, men merker jo at jeg har foretrukket Meny de siste ukene. Antagelig dekker de 200 bonuskoronene bare inn det vi har betalt mer for å handle på Meny i stedenfor Kiwi. Men det var da artig i hvertrhvertfall. Og jeg gleder meg til å bruke bonuslappen min på lørdag. Kanskje jeg skal kjøpe ostepop for alt sammen…? Eller kremtopper? Eller noen deilige oster…? Eller julebrus…? Akk, valgets kval…

Flere som har slikt bonuskort?

7 thoughts on “Julebonus”

  1. Hehe det er lureri ja, bare for å få deg til å handle der;)
    Vi hadde et slikt kort i fjor, men fikk aldri bonusen.
    Og i år har vi et litt strengt handleregime…vi handler kun en gang i uka og kun på rema 1000.
    Det hender jo selvsagt at vi trenger noe utenom, og da kan det hende vi er innom meny. Men handler ikke så mye…! 🙂

  2. Skjønner jo at de som ofte handler på Meny benytter seg av tilbudet. Personlig synes jeg det bare er irriterende at store husholdninger og de som gjør store innkjøp får rabatt. Derfor har dette omvendt effekt på meg, så velger heller Rema hvis varene er like gode. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.