Vinterbiler fra Ahlgrens

Veldig moro at det har kommet en vintervariant av Ahlgrens Biler (Eller Bilar som jeg kaller det) 🙂

Da jeg plukket med meg posen fra butikken, hadde jeg en forestilling inne i hodet mitt om at dette skulle være hvite, bløte skumbiler med sjokolade på. Skummet skulle være mjukere enn konsistensen til de vanlige bilene og alle skulle smake det samme. Da jeg tittet nærmere på posen ble jeg derfor en smule overrasket. Dette er jo vanlige Bilar; rosa, grønne og off white, med mørkt sjokoladetrekk og hvite sukkerkuler utenpå. (Og det står jo faktisk Snødekte originalbilar utapå posen også…)

Måtte faktisk ta et par stykker for å venne meg til dem. Smaken var litt pussig sånn med en gang. Synes de var gode, men etter min smak var sjokoladen kanskje hakket for mørk? Kunne de vært enda bedre med bittelitt lysere sjokolade? Eller hadde de blitt for søte da? Ikke godt å si. Men jeg likte knasingen fra de hvite kulene, og så likte jeg symbolikken. At det hvite liksom er snø oppå bilene.

Jeg ble i hvertfall sittende og spise en del utover kvelden jeg, men det er nok ikke disse jeg velger helt først hvis jeg skal kjøpe noe snop til bare meg sjøl altså. -Men siden de også falt i smak hos den yngre garde i huset her, ser jeg ikke bort i fra at flere slike poser finner veien hit i løpet av adventstiden. Liker du Bilar i utgangspunktet og har en relativt grei sjokoladetoleranse, liker du garantert disse også.
Noen flere som skal teste eller allerede har gjort det?

Gjenkjøp: Ja

(PS. Skulle gjerne hatt deg på besøk her da jeg tok bildene BL, så kunne du flytet litt på noen av Bilene i kjent stil, så jeg fikk en liten animasjon 🙂 )
———————————————————————————-
Følg meg gjerne på Bloglovin’ folkens, da blir jeg glad 😛
 bloglovin

2 thoughts on “Vinterbiler fra Ahlgrens”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.