Go’Morgen yoghurt med Cappuccino og nøtter

I dag smakte jeg denne Go’Morgen yoghurten på jobben. (I samarbeid med Linda 🙂 ) Den er ikke helt ny, men siden jeg ikke har smakt den før,  måtte jeg jo gi den en sjanse.

Kontraster var det første som slo meg. Yoghurten smakte nemlig ganske surt, så jeg tenkte ikke at den smakte cappuccino, men plutselig slo kaffesmaken inn. (Hmm, har noen tømt kaffepulver i yoghurten?) Den varte imidlertid ikke så lenge, for ganske kjapt smakte det mer av bare nøttene. Pussig. Egentlig helt greit, så kan de som ikke er så glad i kaffe også kose seg med den.

Synes konsistensen var ganske tynn, og siden nøttebitene var ganske små bidro ikke de særlig til å holde det sammen. Pass på så den ikke drypper!

Denne var grei, men tror nok ikke jeg kommer til å kjøpe den igjen. Jeg er så gammaldags at jeg synes yoghurt skal smake frukt. 😛 Jeg holder meg nok til den med røde med jordbær eller den grønne med melon. Linda holder en knapp på den brune med vanilje og nøtter. (Og jada, vi veit at den inneholder mye sukker.)

Hvilken er din Go’Morgen-favoritt?

Gjenkjøp: Nei

2 thoughts on “Go’Morgen yoghurt med Cappuccino og nøtter”

  1. Hei:) Jeg som ikke er så glad i fruktyoghurt synes denne er min favoritt:) Jeg er til gjengjeld veldig glad i kaffe;) Susanne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.