Fine føtter til julebordet?

Tenkte jeg kjapt ville legge ut en reminder til dette innlegget jeg skrev i sommer, om Velvet foot fra Hollyfoot.
Klikk her eller på bildet for å lese hele innlegget.

Har sett at det har vært litt skriveskriverier rundt Baby Foot på ulike nettaviser de siste ukene, og dette er et tilsvarende produkt. Det virker på akkurat samme måte, men er billigere. Og ja, jeg har prøvd begge deler. (Det ser dere hvis dere går langt nok tilbake i tid på bloggen 🙂 )

Tenkte å ta en behandling nå en av de første dagene, slik at jeg kan ha pene ben og kanskje åpne sko på julebordet. Jeg ganske flink til å pleie føttene i sommerhalvåret, men må innrømme at de forfaller litt når støvlettsesongen begynner…

Lettvind måte å bli kvitt gamle ulumskheter på , men jeg vil ikke anbefale å ta det oftere enn hver 3. måned. Er ganske sterkt.

Lykke til!