Bolletull?

Må si at jeg nå føler meg en smule lurt som forbruker altså. I dag oppdaget jeg nemlig at bolletilbudet på Narvesen app’en er borte!

Satt på bussen på vei til jobb i dag tidlig og klådde som vanlig på iPhonen, og da oppdaget jeg tilfeldigvis at kupongen var forsvunnet! Gone! Vekk som en sviske.

Siden jeg har skrevet to innlegg om den tidligere måtte jeg jo bare si i fra til dere!
(Her er linker  til Bolleinnlegg 1 og Bolleinnlegg 2)

Hadde ikke planer om å kjøpe boller i dag, men når tilbudet var borte fikk jeg jo lyst på en pose da. Argh. Men da måtte jeg jo ha betalt full pris.

Hva synes vi egentlig om at tilbud først blir innskrenket og deretter helt fjernet. -Lenge før den opprinnelige fristen? 🙁

9 thoughts on “Bolletull?”

  1. Det synes jeg ikke noe om i det hele tatt! Altså, jeg ser ikke for meg at jeg ville benyttet meg av tilbudet så ofte at det gjøre noe, men jeg synes likevel det blir så feil å kutte et tilbud lenge før annonsert frist. Store salg må man nesten ta høyde for ved gode tilbud!

  2. Hei.

    Artig blogg du har! Har blogget om sørlandschip sin julevariant og lånte bildet ditt, er det ok??? Har selvsagt linket til deg men si ifra om jeg skal slette det!

  3. Står det at det skal vare til en viss dato, så skal det vare til en viss dato. Har du prøvd å kontakte Narvesen og spurt om hvorfor de har trukket tilbudet før tiden?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.