Bollekupong på Narvesen-Appen

Det er sikkert flere enn meg som har lastet ned App’en til Narvesen på iPhonen sin. Der kommer det med jevne mellomrom kuponger med ulike tilbud, og de frister vel i varierende grad vil jeg si. Men her forleden kom en som umiddelbart fattet min interesse.  3 boller til 10 kr! Jeg synes faktisk bollene til Narvesen er veldig gode, særlig når de er helt varme og ferske. Og denne kupongen kan benyttes flere ganger fram til 5. desember, og man kan velge hvilken type boller man vil ha. De ville jo være skandaløst å ikke benytte seg av det, eller hur?

Jeg går forbi en ganske stor Narvesen på vei til jobb hver eneste morgen, og jeg prøver etter beste evne å gå rett forbi og ikke la meg friste av disse tomme kaloriene. Men rett som det er har jeg et svakt øyeblikk, eller en eller annen unnskyldning, og så smetter jeg inn døra til bolleduften. Og med dette app-tilbudet blir det nok enda vanskeligere å gå forbi. Jeg har vært flink hele uka, men det spørs om jeg må ta en tur innom på fredag morgen i hvertfall… Sjokoladeboller er så fantastisk godt. Eller hva sier du Karianne? 😛

Prøvde forresten bollene til 7 Eleven for en stund siden. Snakk om tørre, stusselige små knorter. Kjentes gamle ut, enda det ikke var seint på dagen. Blir aldri gjenkjøp av dem i hvertfall. Greit å ha prøvd, så veit jeg at jeg skal styre unna.

Men tilbake til Narvesentilbudet. Er det flere som lar seg friste av slike kuponger?

13 thoughts on “Bollekupong på Narvesen-Appen”

  1. Jo, de bollene er så gode. Jeg har vært veldig flink lenge jeg nå, men i morgen tror jeg at jeg skal unne meg sånne til frokost:)
    Helt enig ang bollene til 7 Eleven, fikk gratis boller der på bursdagen min via deres App, var ikke gode…
    Jeg lot meg friste mer av kupongene før, sikkert fordi det var noe nytt. Nå glemmer jeg å gå inn å se hva det er tilbud på.

    1. Utrolig at du leste innlegget! Jeg har også vært flink usannsynlig lenge, men i morgen er det lov. Gleder meg allerede. Og i morgen er det jo også den gode pastasalaten i kantina til lunsj. Ser for meg joggetur i morgen ettermiddag gitt 🙂

  2. Æsj, som om det ikke er nok godt å holde seg unna for tiden… Jaja, her blir det Narvesen-app på meg også ser jeg, jeg har drømt om sjokoladeboller i ukesvis – nå er det tid for å gi etter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.