Tasty Friday fra Kims

Hallo? Her skryter Kims av at de har fått inn over 50000 forslag til ny chipssmak i denne finn-på-en-ny-smak-og-stem-fram-en-vinner-konkurransen sin, og så er det denne som vinner?? Er det virkelig den som har fått flest stemmer?

«Tasty Friday Potetchips med smak av Creme Fraiche, rød pepper, gressløk ogh hvitløk» Puh. Kreativt, ja det skal være visst, men så rotete smak da. 🙁

Jaja, tydeligvis har jeg en litt sær potetgullsmak, for jeg er ikke videre imponert. Den smaker jo først nesten syrlig, så litt (nesten kvalmende) rømmeaktig (ja, skjønner at det er ment å være creme fraiche) og så litt kydder, og til slutt nesten søtlig. Ble rett og slett for mye for meg dette her atså. Litt overveldende for smaksløkene mine, og jeg kjente at jeg hadde lyst til å flytte flakene med tunga rett bort til bakerste jeksel med en gang for å slippe å smake så mye. Mannen min smakte først og syntes den var OK, men han sa med en gang at jeg ikke akkurat kom til å hoppe i taket av begeistring. Så rett, så rett. ♥

Men tydeligvis er det da altså denne smaken det norske folk foretrekker. Ja ja, beats me.
Jeg vedder på det den er gone innen et år. Hva tror dere? 😛

 

Følg meg gjerne på Bloglovin’ folkens! Bare klikk på knappen.

bloglovin

16 thoughts on “Tasty Friday fra Kims”

 1. Det er svært sjelden jeg spiser chips, men testet denne, fordi jeg synes det hørtes spennende ut. Smakte som paprikachips med rømme. Og jeg tenkte at en vanlig potetgull med salt er det som passer for meg, skjønt jeg likte den «ost og løk» i sin tid.

  Det er er åpenbart en stor «nyhetshungrighet» blant chipsspisere som markedet utnytter. Antar at det også skaper et økt totalmarked – fordi man opprettholder etterspørselen innenfor kategorien.

  1. Ja husker ost og løk -varianten. Enig, det er en voldsom hastighet på nye varianter på chipsfronten. Synes det er moro jeg, men det skal litt til å lage en ny vinner. Og denne tror jeg også som sagt forsvinner kjapt.

 2. Har aldri kjøpt denne.. Smakskombinasjonen høres ikke god ut, den mørkegrønne posen er også utrolig kjedelig… Vedder på at denne varianten ikke er med oss etter nyttår…

 3. Kjøpte denne, for alt som er nytt er jo spennende, hehe 😉
  Må si meg enig. Den var ikke superdupergod, men den gikk ned som følge av PMS.
  Angret veldig dagen etter da. Våknet med verdens verste drageånde! ALDRI MER!

  Tror nok denne forsvinner ganske fort igjen ja, og det skulle ikke forundre meg om det kommer en ny sånn «lag din chipssmak» neste år også. 🙂

  1. Ha-ha, drageånde var en god betegnelse. Ja tanken har slått meg, blir nok ny konkurranse neste år. Lag egen chips-smak, sjokoladebit – hva blir det neste? Miks din egen juice? 🙂

 4. Har smakt den og jeg personlig syns den smaker veldig godt 🙂 Er vel smak og behag, men drageånden er kanskje litt å ta i. Puss tenna godt og bruk munnskyllevann så er alt perfekt 😉 Jeg elsker spennende varianter, og den matchet meg.

  1. He-He ja den har nok falt i smak hos ganske mange siden den vant. Blir veldig spennende å se hvor lenge de produserer den.

  1. Rakk aldri smake Bølgesus, men kan tenke meg at den var bedre enn vinneren. Skal vel ikke så mye til egentlig…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.