Potetgull dobbel salt fra Maarud

Dere husker kanskje innlegget mitt Potetgull dobbel paprika (som kan leses om du trykker den fete skriften ja…)
Vel, i kveld har vi kjapt prøvd varianten i blå pose, nemlig den med salt.

Akkurat som paprikavarianten hadde også denne en riflet og en glatt side, og både jeg og mannen synes den var god! Sikkert ekstra god fordi det egentlig ikke er lov til å spise potetgull på en torsdag, sant?

Det var akkurat som om denne var litt «renere» enn paprikavarianten. Man får helt klart et fettbelegg på fingertuppene, men blir langt i fra så gristene og smussete som av paprikavarianten. Ikke så rart siden salt ikke er orange. Ha! -festlig altså.

Potetgullet smaker helt likt som den vanlige salte varianten til Maarud, men de små riflene gjør at man får med seg litt ekstra dipp. -For de er helt klart velegnede til dipping. Typisk dippekandidat, sa mannen da jeg satte skåla på bordet.
Men hva er egentlig greia med at den skal være riflet på en side og glatt på den andre? Pussig altså.

Utelukker ikke gjenkjøp av denne altså. Jeg, eller rettere sagt vi, er skikkelig periodepotetgullspisere. Egentlig er jeg inne i en periode hvor jeg kjøper mye av denne (ja, du må klikke igjen), men er jo greit å variere litt innimellom.
Noen andre som har smakt denne? Eller som også noen ganger sniker seg til litt chips og dipp på en ukedag? 😉

 

7 thoughts on “Potetgull dobbel salt fra Maarud”

  1. Fantastisk blogg! Den ligger i favoritter og blir sjekket jevnlig – elsker å lese om nye produkter og din mening om de. 🙂

    Etter hva jeg har forstått bor du i Oslo? Hva med et innlegg om tips i Oslo lignende det om beste matbutikk? Andre bra butikker o.l. Generelle tips fra en lokalkjent 🙂

    1. Hesann, og takk for det!
      Nei, jeg bor nok ikke i Oslo, men utenfor Sandvika i Bærum. Veldig sjelden jeg handler mat inne i by’n faktisk, så vet ikke så mye om butikkene der. Men kommer jeg på noe smart å nevne, så kommer det. 🙂

  2. Var i Åndalsnes ,på Kiwi butikken der,for snart to uker siden,der så jeg denne posen,og måtte bare prøve den.Den var kjempegod syns jeg,den ekstra sprøheten gjør den ekstra smakfull,men har ikke sett den her i Trondheim ennå.denne må bare bli på markedet altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.