Ostekake med pasjonsfruktpure fra Piano/Tine

Se på denne antatte lille lekkerbiskenen. En «Upside down» Ostekake med pasjonsfruktpure fra Tine, i Piano Signatur-serien.

Fant boksen på Meny, syntes den var snasen og fristende, så måtte jo kjøpe med en. Ostekake er jo en klassiker, dog muligens med et litt annet tilbehør… Gutten i kassa fant ikke noe pris på den, så han spurte om det var greit at jeg fikk den for 17.90. Antar at den skulle vært noen hakk dyrere 🙂

Dette var oppi boksen: To små ostekaker og en pakke smulestrøssel til å pynte med.

Ble ganske skuffa 🙁
Ostekaken nederst i boksene, eller ostefromasjen som jeg velger å kalle den, var god i seg selv. Lys og fin med fast konsistens. Ikke glatt som en pudding, mer ru egentlig. Men oppå var det jo et orange lag av pasjonsfruktpure. Denne smaken dominerte fullstendig, og den var både kvass, sur og nesten litt besk. Synes absolutt ikke de har klart å få fram den gode pasjonsfruktsmaken. Så innmari dumt da. Her er et spennende potensiale for en litt classy signatur-serie ødslet bort i alt for sur fruktpure. Ellers var jo pakningen både lekker og smart, og det er en perfekt løsning for to! (Voksne altså. Tviler litt på at denne hadde falt i smak hos barn)

Nei og nei, jeg orket ikke spise opp hele min. Prøvde å skrape bort pureen og bare nyte den friske kakedelen, men pureen hadde gjennomsyret den også med smaken sin, så vi endte opp med å kaste resten. Huff da, ikkje bra.
Noen andre som har smakt og deler min oppfatning?

De hadde forresten også en Sjokoladeganache i samme serie i stativet sitt. (Se bilde nederst i innlegget)
Hva er egentlig det? Noen som har smakt? 😛

6 thoughts on “Ostekake med pasjonsfruktpure fra Piano/Tine”

  1. Er ekstremt nysgjerrig på å få teste disse. Tine hadde jo tidligere en slags ostekake, men den forsvant vel for noen år siden (appelsin og rips). Disse kjøpte jeg av og til. De av «akseptable». Dette virker som eksklusive saker, såpass at det foreløpig kanskje finnes i et utvalg butikker? Er spesielt spent på å smake på pasjonsfruktutgaven, da dette er noe jeg liker fryktelig mye. 🙂

  2. Da var det «verre enn fryktet». Etter å ha tittet etter disse en stund, sendte jeg en mail til Tine, og fikk følgende svar:

    «Piano Signatur var et prøveprosjekt som ble testet i tre ulike Meny-butikker tidligere i år».

    🙁

  3. Heisann, da har denne kommet i ny forpakning, men trolig med samme innhold. Meny Oslo City hadde denne i dag. En noe omstendelig prosess å ta den ut av pakken og legge «strø» på toppen. Smaken var utmerket! Dog vil jeg nok om jeg spiser den på egenhånd droppe «strø» og bare spise den rett fra pakken, og da med sausen (snarere gele) i bunn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.