Opphøgde Mini-Røsti fra Hoff

Bare en kjapp liten post om disse: Mini-Røsti fra Hoff.

Smakte dem for noen uker siden, men det var først nå når jeg så reklame for dem på TV at jeg kom på at jeg ikke hadde skrevet innlegg om dem.

Hvis vi først skal ha et eller annet frossent potetprodukt fra pose, foretrekker jeg egentlig Noisetter, men det er jo OK å variere litt innimellom. Og rett som det er varierer vi med Røstipoteter. 🙂 Og for de uinnvidde kan jeg jo berette at dette er raspet potet som er tilsatt løk og krydder, og deretter klemt sammen igjen og formet som små runde kaker. Vanligvis er de på sørrelse med bunnen på en Colaboks, men disse her var faktisk en del mindre. Kanskje ca som en 20-kroning?

Frosne og stekte mini-røsti:

Småjentene ble begeistret selvfølgelig, antar det egentlig var mer pga størrelsen enn smaken.  Så vidt jeg kunne kjenne smakte de identisk med de store Røstiene, og de er helt greie de. Vi hadde dem til kyllingfilet, salat og baconbiter, og så dyppet jeg dem litt i rømme. Mmmm, nice…

Kan god hende vi kjøper dem igjen faktisk, særlig når vi har familier med barn på besøk. 🙂 Et artig lite produkt – er spent på om de varer…

 

1 thought on “Opphøgde Mini-Røsti fra Hoff”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.