Ny yndlingsbutikk??

Som den observante leser trolig har registrert, har Ultra Sandvika Storsenter lenge vært min favorittbutikk. Den er stor og flott, og har et veldig godt utvalg. Mye av det jeg tester ut finner jeg nettopp der. Og ja, jeg er der ofte 😛
Men nå i det siste lurer jeg faktisk på om jeg har blitt mer begeistret for en annen butikk altså. Oi oi oi oi, dagligvaredrama… 🙂 Etter at Ultra ble pusset opp for ca et år siden, har jeg liksom ikke funnet meg like godt til rette der. De har fortsatt veldig mye spennende, og massevis av fristelser som jeg handler inn -særlig i ferskvarediskene, men jeg synes faktisk noen varer er litt ulogisk plassert, og så er det mer rotete der. Men hos Meny CC Vest deriomot, der trives jeg. Der er det mer space, det er lyst og fint og så har de det relativt ryddig i hyllene sine. De har heller ikke så alt for mange ekstra kjøledisker eller sjokkselgere rundt om kring, og det liker jeg. Liker å kunne bevege meg fritt med trillevogna mi. Og en ting til, de har nok betjente kassser!!!! Det har de som regel på Ultra også, men på Menybutikken der jeg handler oftest, der har de visst enda ikke lært at mange handler inn til helgen fredag ettermiddag. Kø, kø, kø. Argh.
Men tilbake til Meny på CC. Snek meg til å ta noen bilder sist jeg var der. Følte meg nesten som en forbryter der jeg gikk og knipset med iPhonen…

Godt utvalg av brød, til og med en fredag ettermiddag 🙂 We like!

Kyllingprodukter i lange baner

Alt i ett-pakker med kjøtt til middag. Takk for servicen 🙂

Ferske oster I & II

Velfylte hyller, ikke glisne som Rema 1000 sine

Salatposer for dem som liker det.

Frukt. Hadde tatt et bilde til, men det ble det så dårlig kvalitet og mye folk på at jeg måtte skrote.

Friske urter er alltid så fristende. Så får det ikke hjelpe at de som regel visner dagen etter at jeg har handlet dem inn. Det lukter i hvertfall godt på kjøkkenet en stakket stund.

Velorganisert i kjølerommet

Massevis av snobbevann. Og de hadde faktisk fått inn miniflasker med Voss også. Med bare 250 ml. Veldig søte, men vi kjøpte ikke…

Se; massevis av krydder til popcorn! 🙂

Ikke rart jeg liker meg der, eller hur? Så får jeg heller bite i meg at det er litt vel høy Bærumsfaktor på noen av fruene som spankulerer rundt der, he-he. Må glise litt for meg selv innimellom når jeg overhører de bestiller div. produkter i ferskvaren. Noen av frasene er riktig så underholdende for en innfløtter som meg. 😉

Er det andre enn meg som har en yndlingsbutikk for mathandling da?

Og et lite PS til dere som tenker at dette kanskje er et sponset innlegg på en eller annen måte. Niks, sorry altså. Ingen $$$ til meg gitt.
Dette er en butikk jeg faktisk liker helt av meg sjøl og har lyst til å skryte av, men som det beklageligvis er litt langt å reise til hver uke. Besøker den innimellom fordi jeg vil, men ingen har gitt meg en eneste 50-øring for å skrive om den… Og det er helt okay 🙂

13 thoughts on “Ny yndlingsbutikk??”

 1. Ser veldig bra ut det der! Bet meg spesielt merke i de lekre og praktiske pakkene med tartarbiff. Å ha en god matvarebutikk betyr mye i livet 🙂

  Men når man bor i Sentrum-Øst i Oslo og ikke har bil, er det begrensede muligheter. Meny er dessverre ikke Meny – og verken Meny Oslo City eller Grønland er på noen som helst måte tilfredsstillende. Utvalget er begrenset og de går fryktelig ofte tom for varer.

  Likevel – stort sett er det greit. I flere år bodde jeg på nedre del av Løkka som kun har en Kiwi-butikk. Så nå er det bere – og noen ganger tar jeg turen opp til Jacobs. 😀

  1. Ja, den gode matbutikken er viktig. 🙂 Du får hoppe på en buss til Lysaker en dag og ta en titt. Enig i at ikke alle Meny-butikker er like ja, men det på Oslo City er vel helt OK? Litt smal kanskje? Jeg synes også Kiwi er allright – alt er bedre en Rimi som definitiv er den stusseligste kjeden av alle. Jacobs ruler, men det er ganske langt å reise for meg.

 2. Den så helt herlig ut, ostedisken og alt utvalget. Jeg har en stor og fin Rema, alltid uten kø og grei betjening, men heller dårlig utvalg….. Ble så glad når de fikk inn pastinakk…..men så forsvant den….samme med fenikkel….. Må altså litt lenger avsted innimellom… Men hurra! Idag var mascarpone osten kommet tilbake! Jeg får kjøpe flittig for å holde på den;0)
  Og masse god ferdig pizza og;0)

 3. Min favoritt her hvor vi bor er Ultra, her er det ingen over og ingen ved siden av 😉 men det blir litt dyrt å handle der i lengden, så hverdagshandlene mine tar jeg andre steder, og så går jeg på Ultra når jeg virkelig skal kose meg 😉 jeg kan virre rundt der inne i evigheter <3

 4. Må si meg enig med deg der Ingvild, jeg handler fast på Meny på CC Vest hver lørdag morgen. Er så deilig å gå i en butikk hvor de har alt man trenger, spesielt når man kun handler en gang i uken. Er kanskje litt dyrere enn Rimi og Rema, men den kostnaden tar jeg når jeg vet at de har så bra utvalg 🙂

  1. Tusen takk for det. Foreløpig er det ikke noe jeg savner i butikken, men skal selvfølgelig si i fra hvis jeg kommer på noe lurt dere burde ta inn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.