No soup for you!

Klassiker for oss som liker Seinfeld! Hvem husker ikke The Soup Nazi?
På vei til jobb i dag tidlig fikk jeg en flyer i hånden, der det sto at The Soup Nazi skulle servere gratis suppe kl 11.00 i Operapassasjen. Fantastisk!

Siden det var en Stabburet-logo på lappen skjønte jeg jo at dette måtte være et marketingstunt for de nye, frosne suppene de har lansert (Kokkeklare supper), -men det er helt okay. For en brilliant ide å hente inn sinnataggen fra Amerika! Det har jo vært masse reklame for disse suppene på TV i det siste, men de har faktisk ikke fristet meg så mye at jeg har kjøpt inn for å teste.  ….Enda.  Men når det skulle deles ut fra The Soup Nazi måtte jeg jo møte opp for å få en smak. Flaks at jobben ikke er så lang unna!

Fulle av forventning troppet Eva og jeg opp litt før 11…, -og det gjorde jammen meg mange andre også. Puh. Det var så lang kø at event-mannen vi kom i snakk med sa at vi neppe ville rekke å få en suppesmak i løpet av vår halvtimes lunsjpause. Nei, nei, så hoppet vi ut av køen igjen da. 🙁
De hadde faktisk bygget en liten provisorisk suppesjappe inne i Operapassasjen, og jeg prøvde i hvertfall å snike meg til et bilde av The Soup Nazi. Men det var så mange kameraer og høye personer i veien, så det ble ikke videre bra.

Antar at jeg må kjøpe meg en egen pose med frossen suppe hvis jeg vil smake på den. Og kanskje jeg gjør det en dag? Er det noen av dere som har smakt og som kan fortelle meg om den er verdt å gi en sjanse?

Og så må jeg gi honnør til markedsavdelingen til Stabburet, eventuellt byrået de bruker, for en fantastisk artig ide! Håper flere andre produsenter også finner på lignende aktiviteter i tiden som kommer.

3 thoughts on “No soup for you!”

  1. Åh så kjipt at du ikke fikk suppe hos suppenazimannen. Det var så gøy med de episodene i seinfeldt!! Men men, lunsj tid er luns tid, og det blir ikke så stas når han promoterer stabburet ferdigsupper uansett! Han burde heller startet eget utsalg og solgt oss sine vidunderlige supper fra scratch!! Det hadde vært noe det;0) Ha en nydelig helg du:0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.