Mild Biola med Eple og Kiwi fra Tine

Noen uker siden jeg prøvde denne; Mild Biola fra Tine med eple og kiwi.

Tok bilde av kartongen, men ser at jeg har glemt å knipse noe av et glass med melken oppi. -Men kan fortelle at den er hvit i fargen med et litt syrlig skjær.

Synes eplesmaken var mye tydeligere enn innslaget av kiwi, smaken var i det hele tatt ikke så voldsom. Altså ikke så sterk. Men den var helt all righ altså. Synes den var mild ja, ganske syrlig, men heldigvis smakte den ikke surmelk. Har nemlig panikk for at slike sunne, syrnede melkedrikker skal ha en ekkel kefirtendens. Det er en hårfin balansegang mellom det som er godt og minner om yoghurt, og det som er ekkelt og minner om klumpete, for gammel sur melk. Isj 😛

Ser at Tine også hat lansert en annen mild Biolavariant med jordbær. Kanskje jeg skal prøve den neste gang?  Noen som har smakt kanskje, og kan fortelle meg hvordan den er?

(Her sneik jeg meg til å ta et bilde av kartongene i butikkhyllen. Mmmm, avhengig av iPhonen min… hi-hi.)

5 thoughts on “Mild Biola med Eple og Kiwi fra Tine”

  1. Å, spennende. Vi har akkurat startet med biola i barnehagen isteden for at noen har yoghurt og noen ikke, alle får og enklere for oss. (og litt stolt siden det var min ide)
    Dette kan sikkert bli et godt alternativ for forandring. Og noen vil nok like den milde varianten bedre:0) takk for tipset.

  2. Har gått forbi denne mange ganger i butikken å lurt på om jeg skal kjøpe den. Men har liksom bare gått videre hver gang. Må kanskje kjøpe den neste gang 😉 Liker godt vanlig biola med smak. Så denne er kanskje verdt et fårsøk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.