Karbonader med ostebiter fra Gilde

Vi smakte disse karbonadene med ost forrige søndag.
(Jepp, jeg ligger litt etter med bloggingen her, men det er travle dager. Kan noen sende meg noen ekstra timer i døgnet??)

Kjøpte dem i utgangspunktet med tanke på å spise dem som vanlige karbonader, altså med løk og poteter, grønnsaker og saus, men de der ostebitene ble et litt forstyrrende element. Fikk det ikke helt til å stemme med den brune sausen inne i hodet mitt, så vil gikk for hamburgere i steden.

Synes karbonadene var gode jeg. Saftige og fine, og greit med tyggemotstand. Man kjenner ostebitene mer som noen litt glattere partier her og der, enn man smaker de i munnen. -Men det er helt OK. Smaken ellers var som standard karbonader (gode, men ikke så gode som Leiv Vidar sine, he-he). De var ganske mektige også, kan godt være at osten bidrar til akkurat det.

Synes Gilde har kommet med mye spennende i det siste, (f.eks Baconbollene jeg skrev om her), og det kan godt være vi kjøper disse igjen en dag.

Flere som har smakt?

5 thoughts on “Karbonader med ostebiter fra Gilde”

  1. Meget gode karbonadekaker, men hvordan er det med gluteninnhold? Savner sterkt informasjon om gluten i Deres produkter.

  2. savner også meget informasjon om gluten i gildeprodukter.jeg vet ikke hvorfor.
    Har henvendt meg til Gilde som bare sier at det bare å gå inn på hjemmesidene.Har ikke hørt på maken,de kan vel ikke mene at jeg skal gå på nett når jeg er ute å handler,eller??
    Det er kun Gilde som ikke «tør» å innformere om et produkt er glutenfritt eller ikke,på pakningene.
    skerp dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.