Dots Pepperkake fra Sætre

Disse har jeg gledet meg til å smake. En ny variant av Dots; Dots Pepperkake fra Sætre.
Vanlig Dots er jo helt okay, (selv om Oreos er bedre!), så at denne varianten måtet testes så fort den kom i butikk var hevet over en hver tvil.

Har leita både på Ica, Rema og Meny de siste dagene uten hell, men på Rimi fant jeg den faktisk. (Den sto ganske langt bak i butikken, på ei hylle vendt vekk fra folk, litt vel godt gjemt spør du meg. Er sikker på de kunne flerdoblet salget ved å endre vareplassering! Hallo det er jo en spennende nyhet, hva med å spille litt på folks nysgjerrighet for å selge? Hvor er kremmerinstinktet til de ansatte? Det er jo ikke alle som gidder leite så mye som meg etter nyhetene. Jaja, typisk ikke mitt problem siden jeg ikke driver noe butikk.)

Dette er ganske enkelt Dots med pepperkakesmak. Og gosh; – pepperkakesmaken var egentlig ganske sterk. -Til pepperkake å være altså. Ikke sammenlignet med annen mat. Kan det være fordi kjeksene er hakket tjukkere enn mange av de andre pepperkakene man får kjøpt i disse tider? Den var god altså.

Mellom de to kjeksene er det glatt sjokoladefyll, ganske lyst sådan, men dette var ikke spesielt fremtredende smaksmessig. Pepperkakesmaken overstyrte sjokoladen ganske greit ja. Det kommer litt an på hvordan man biter, hvor mye man kjenner til det. Det står på pakken at den er supergod med melk; og ja, det var greit å drikke melk til. Lillemor her i familien syntes den var for sterk, 6-åringen ble superbegeistret! -Men så er hun godt over snittet glad i pepperkaker også. ♥

Ha-ha, boksen har noen spennende luker man kan åpne og bak er det bilde av Julenissen, Rudolf, og ei godkjenning fra Nordpolen. Morsomt påfunn på ei kjekspakke.

Er skeptisk til om det blir gjenkjøp her altså, heller mot ikke…
Er det noen av dere som har smakt disse? 😛

(Sorry litt dårlig bildekvalitet i de to siste innleggene, har tatt dem med iPhonen. Speilreflekskameraet er på Bergenstur, men er ventet hjem i morgen.)

3 thoughts on “Dots Pepperkake fra Sætre”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.