Doc Sweet Peppermint fra Nidar

Det er sikkert flere enn meg som har sett reklame for disse eskene rundt omkring. Og jeg hørte faktisk tidlig i høst rykter om at Doc skulle komme med noe nytt. Og disse kom altså 1. september. (Altså ikke så nye lenger)

Ja ja, alltid digg å smatte på noe når man sitter foran PC’n på jobben, så da måtte jeg jo prøve.

Jeg kjøpte en liten eskse med den som heter Sweet Peppermint, siden jeg ikke er spesielt begeistre for verken honning eller sitrondrops (-og begge disse smakene inngår i den andre varianten.)  Størreslen pr pastill/drops er akkurat som de vanlige Doc i pose, noe som gjør at det ikke er så mange enheter i esken. Greit nok det. Nidar seier at den har lindrende effekt, og mild, god smak.

Er enig i at smaken er mild ja. Faktisk mildere enn jeg hadde forestilt meg, og egentlig litt for søt. Hadde innstilt meg på å ha en litt friskere smak i munnen etter å ha tatt en. Man får liksom ikke freshnes all over, for å si det sånn, det føles mer som noe man kan kose seg med. Og smatte på ha-ha For det smakte jo helt okay. Det med lindring er nok mer subjektivt. Kanskje den med honning lindrer litt?

Trur faktisk ikke jeg gidder å kjøpe denna igjen jeg. Skal jeg kose meg med noe tilsvarende velger jeg nok heller en grønn Yup

Hva synes dere da? Noen som har smakt den andre variantetn og kan fortelle om den er okay? 😛

2 thoughts on “Doc Sweet Peppermint fra Nidar”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.