Clementiner

Mmm, clementinene har kommet til fruktdiskene i det ganske land. Og siden jeg synes de er aller best helt tidlig på sesongen, måtte jeg kjøpe med noen hjem fra Kiwi i går. Mmm, en ganske syrlig opplevelse må jeg si, men like fullt fantastisk. Kjente c-vitaminene sprukte i mikroskopiske fruktsaftdråper når jeg skrelte dem, og adventsduften fylte huset 🙂

Flere som har skrelt seg høstens første clementin?

 

6 thoughts on “Clementiner”

  1. Sier som «Vestfoldgirl» de er litt sure enda…
    Men det lukter jo fantastisk, og julefølelsen kommer snikende, og sammen med litt god julemarsipan, kan jeg lukke øynene og nesten kjenne ribbelukta også :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.