Cæsarsalat fra Fridays

Siden jeg har skrevet om en del Cæsarslater her på bloggen tidligere, tar jeg med en liten post om enda en variant.  Ja, he-he – jeg er veldig glad i Cæsarsalat! 😛

Denne gangen husket jeg på å knipse bilde av den på Fridays på Aker Brygge.

Denne var diger. Masse mat! Nam nam.

Romanosalaten var overraskende kald, men frisk og fin uten svartlige flekker (-slik salat som har stått for kaldt ofte får). Kyllingen var lun med god smak, og akkurat passe stekt. Mye var det også. Jeg fikk en liten brødbit ved siden med noe smeltet smørgreier på, men den var helt kald. Og den burde strengt tatt vært lunka, da hadde den vært god.

Det var 4 tomatbåter og noen utvalgte krutonger innimellom salatbladene. Det kunne vært flere av dem. Det var også litt for knapt med dressing og det var veldig gjerrige på parmesanen! 😮

Ser at jeg virker litt negativ her, så jeg må understreke at jeg for all del synes den var god. Det er meget mulig jeg bestiller den igjen ved en senere anledning.  Men de bør strø på litt mer parmesan og være litt rausere med dressingen sin altså.
Det er så lite som skal til for at denne hadde vært helt topp! Hadde også satt pris på noen baconbiter for å sprite det opp litt, men strengt tatt kan man vel ikke forlange det i en Cæsarsalat.

Noen andre som har smakt denne på Fridays?

Her er forresten link til de andre innleggene jeg har skrevet om Cæsarsalater:

Bølgen & Moi
Peppes
Deli de Luca

Følg meg gjerne på Bloglovin’ – Bare klikk på knappen og logge kjapt inn. (Da blir jeg veldig glad)  🙂
bloglovin

4 thoughts on “Cæsarsalat fra Fridays”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.