Dagligvarebloggen

Tyrkisk Peber Volcano fra Fazer

Jepp, da har jeg hatt gleden av å smake på mjuk Tyrkisk pepper også. Takk for tipset Mona!
Hvordan kommer de på alle disse variantene? Kreativt må jeg si, kunne aldri i verden kommet på dette selv. 🙂

Oppi denne posen er det to varianter/former. En rund, brun og en mer pyramideformet svart.

Begge har samme konsistens som lakrisbåter, men smaken er litt forskjellig.
Den brune smaker egentlig litt som søt lakris og har en liten mengde flytende innhold i midten. Man kjenner smaken godt etter at man har spist opp her ja…
Den svarte smakte mer ordinær lakrisbåt, og også denne hadde et «flytende» innhold som rev litt i munnhulen. Flytende, men altså ikke rennende. Likte absolutt den svarte best.

Totalt sett sitter jeg mer igjen med en feeling av å ha spist lakris enn Tyrkisk pepper her.

Artig påfunn, og den svarte var god, men tviler sterkt på gjenkjøp. 😛

Har dere prøvd?

7 Responses to Tyrkisk Peber Volcano fra Fazer

  • Spennende.. Mulig jeg tester ut denne..

  • elsker lakris så disse må nok prøvest ja

  • Bare hyggelig 🙂 Har blitt flinkere til å legge merke til nyheter i butikkene, pga deg! også lurer jeg litt på hva du skal skrive om tingene, enda jeg ikke har noen mening om vi har lik smak eller noe. Bare en gøy blogg å kikke innom dette her!
    Nei, der nok ikke min favoritt heller, liker de grå jeg kan hamstre fra Sverige bedre 🙂 Men det har kanskje noe med at de er bare der? He he.. Den blå vanlige, harde, er nok fortsatt favoritten. (+ pulver padder da)..

    • Så moro da. Ja når man først har begynt å legge merke til nyheter, så skjer det litt automatisk etter hvert.
      Ja er noe spesielt med produkter man ikke får tak i alle steder. Kanskje den grå posen mister litt av sjarmen hvis den kommer hit?

  • Åååh, jeg som hadde håpet at disse skulle være som de gamle, myke Tyrkisk Pepperne 🙁 De var noe av det aller beste som fantes, altså!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.