Tortillachips og salsa fra Maarud

Så reklame for disse på Maarud sin Facebookside for noen uker siden, og har gledet meg til testingen. 😛

Dette er altså en stor pose Tortillachips 4 dip, og en boks Salsa 4 chips fra Maarud. (Ok, må innrømme at jeg synes den stavemåten er litt vel 90-talls; Boyz 2 Men, All 4 love etc.,  men jaja. Måtte glise litt for meg sjøl)

Posen er ganske utradisjonnell til Maarud å være, og har som dere ser masse tekst: Proudly Presenting, Premium Tortilla Chips 4 Dip, Slightly Salted, We use real corn, It tastes better. Og forskjellen her er visstnok at de lager chipsen av hele maiskorn i steden for maismel. Tja, kanskje det gjør susen? Båden mannen og jeg synes de var veldig gode. Bra med tortillasmak her ja! Egentlig ikke bare slightly salted heller, men ganske så bra og tydelig saltsmak. God sådan. (Disse er noe for deg Eva! 😉 )

Dippen falt også veldig i smak! Den er da selvfølgelig laget etter en tradisjonell meksikansk oppskrift, og biter av solmodne tomater gjør susen for smaksopplevelsen. 😉 He-he, jeg likte konsistensen godt. Bra med litt chunky salsa, så den ikke renner bort. Greit å få med seg litt på hvert chipsflak. Den er passer kvass også, man kjenner bitte litt stikking på tunga, men den er ikke så sterk at man hele tiden trenger å drikke grunnet etsing i tannkjøttet. Jeg hadde den i kjøleskapet i forkant, og den var veldig god kald, men i butikken står den plassert i vanlig hylle i romtemperatur. Så da kan man jo velge hva man liker best.

Tok meg i å ønske at Maarud kom med en like god guacamole i samme serie, men ferdiglaget guacamole smaker vel egentlig aldri bra. Får blande sammen en selv neste gang vi kjøper en pose med slike chips.

Er ganske så sikker på at det blir gjenkjøp av denne jeg.
Noen andre som har testet den?

8 thoughts on “Tortillachips og salsa fra Maarud”

  1. Denne har jeg gått forbi mange ganger i butikken å vurdert å kjøpe. Neste gang må jeg jammen bare kjøpe den og 😉 Men har sett en ny tortilla chips med smak av chili…er litt nysgjerrig på den og.

  2. Disse tortilla chipsene var de beste på markedet! Men nå er de borte? Vet du hvor de har blitt av? Helt utrolig at så gode tortilla chips kan bli valgt bort!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.