Dagligvarebloggen

Tannbørste med timeglass fra Jordan

Se på dette artige og geniale lille tillegget som fulgte med den nye tannbørsten til vesla.

En liten sugekopp med tilhørende timeglass man kan bruke til tannpussen.

Den festes kjapt og enkelt på speilet, og sanden skal bruke ca 2 min på å renne ned i den andre delen. Timeglasset kan enkelt flyttes fra den ene siden til den andre uten at man må løsne sugekoppen fra speilet, flisene eller hvor man nå velger å sette det opp.  (NB! jeg tok for sikkerhets skyld tiden på vårt, og den lilla sanden brukte bare ca 1 min og 40 sek på å renne ned i den andre delen.)

Uansett synes jentene det er kjempegøy å bruke det. De står helt stille under tannpussen og stirrer intenst på sanden som renner nedover. Det er stor sats når det er tomt, og de er raske til å vippe timegalsset over, (gjerne flere ganger,)  for å pusse mer. Vet ikke hvor lenge magien varer, men enn så lenge nyter jeg det så godt jeg kan. Anbefaler dere med små barn å prøvde dette!

8 Responses to Tannbørste med timeglass fra Jordan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.