Sprett-drikker fra Tine

Dere som leste oppmerksomt nederst i innlegget om de nye Sprett-yoghurtene fra Tine, har kanskje ventet på omtale av flere av produktene i serien. Og her kommer to til. Vi, altså vesla og jeg har smakt på Sprett Tropisk drikk og Epledrikk.

Kartongene er artige de, men jeg synes fortsatt dette Sprettdesignet er litt for rotete. Mye støy i illustrasjonen de har valgt altså. Skulle gjerne sett et litt renere uttrykk. Men det er jo underordnet her.

Vi prvde Epledrikken først og den smakte selvfølgelig eple. Det var imidlertid ikke noe søt, fyldig eplesmak, snarere syrlig og ganske utvannet. Her ble faktisk ikke hele kartongen tømt (av vesla altså), enda eplejuice sånn generelt sett pleier å gå rett ned. Må innrømme at jeg synes den var litt tynn ja.

Den tropiske smaken var bare kunstig. Også en litt tynn konsistens som manglet helhet og fylde. Her ville hun så vidt ha en liten slurk bare. Og så mistet hun interessen. Og dette er ellers ei jente med god apetitt som slett ikke er kresen!  😛

Må nok konstatere at det blir 0 gjenkjøp på begge disse to.

Er det noen andre som har smakt? Eller barna deres?  Hva var i så fall dommen?

 

2 thoughts on “Sprett-drikker fra Tine”

  1. Ja, men vi er vel så vant til alt som er kunstig at det naturlige smaker rart. Gjetter at det ikke var søtt nok for vesla her 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.