Dagligvarebloggen

Potetgull dobbel paprika fra Maarud

Enda en potetgullnyhet som må få litt plass på bloggen gitt. 🙂

Og denne gangen er det Maarud som har kommet med et snedig påfunn. De har laget en «tosidig» variant. Øøhhh, jeg stussa litt da jeg leste utenpå posen, alle potetgullflak har jo to sider. Men her er altså den ene rifla og den andre glatt. Lurte litt på hvorfor det egentlig, og kan vel ikke komme på noe godt svar. Bortsett fra Maarud sitt da, de sier at det er dobbelt så sprøtt og dobbelt så godt. Nja, veit nå ikke det, men greit nok. Og nesten litt komisk hva man finner på for å selge enda mer. 😉

Flakene var veldig, veldig orange og smakte ganske vanlig paprikapotetgull fra Maarud. Fargen tilsier en sterkere smak enn det faktisk er, så min kjære mann ble visst litt småskuffa. Jeg syntes det fungerte veldig bra med dipp til, nam nam, men når jeg spiste det bart var det veldig ordinært. Det var godt og helt greit, men vil påstå at wow-effekten uteble. Dessuten var det så mye orange paprikapulver på at det ble vel mye griseri både i dippskåla og på fingrene. Artig å ha prøvd uansett 😛

Tja, blir antagelig ikke noe gjenkjøp av denne, og gjetter på at den er borte innen et år. Hva tror dere?

9 Responses to Potetgull dobbel paprika fra Maarud

 • Etter hva du skriver her, så vil jeg gjette på at den forsvinner ja..

 • Hehe skjønte ikke helt vitsen med å ha en glatt og en riflet side! og siden det allerede er en potetgull med paprika smak, så forsvinner denne nok!!

 • Hehe, makan til salgstriks. Hadde det vært dobbelt opp med paprikakrydder skulle jeg heller kjøpt, men når det eneste spesielle er at det er både rifla og glatt så kan en liksågodt kjøpe vanlig. Savner fortsatt en paprikachips med myyye smak.

 • Jeg vil smake 🙂

  SV: Veldig enig.. Virkelig noe som mangler 😛

 • Jeg synes faktisk det var veldig godt, samme med selskapet vi hadde hos oss på lørdag. Tror dette blir vår nye favoritt.
  Morsomt at man synes så forskjellig 😀

  • Sitter her med min egen pose, må vel si at jeg er enig med deg. 🙂 de var ganske gode ;d alle har vel ulike meninger antar jg 😀

 • Tror ikke den blir i hyllene lenge nei..

 • Jeg syntes denne smakte mye bedre enn vanlig paprika-potetgull. Eneste problemet mitt er at samboeren min husker ikke hvor hun kjøpte posen og vi finner den ikke i noen butikker her i nærheten. Så jeg krysser fingra for at den blir å finne i butikken også i framtiden. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.