Potetgull dobbel paprika fra Maarud

Enda en potetgullnyhet som må få litt plass på bloggen gitt. 🙂

Og denne gangen er det Maarud som har kommet med et snedig påfunn. De har laget en «tosidig» variant. Øøhhh, jeg stussa litt da jeg leste utenpå posen, alle potetgullflak har jo to sider. Men her er altså den ene rifla og den andre glatt. Lurte litt på hvorfor det egentlig, og kan vel ikke komme på noe godt svar. Bortsett fra Maarud sitt da, de sier at det er dobbelt så sprøtt og dobbelt så godt. Nja, veit nå ikke det, men greit nok. Og nesten litt komisk hva man finner på for å selge enda mer. 😉

Flakene var veldig, veldig orange og smakte ganske vanlig paprikapotetgull fra Maarud. Fargen tilsier en sterkere smak enn det faktisk er, så min kjære mann ble visst litt småskuffa. Jeg syntes det fungerte veldig bra med dipp til, nam nam, men når jeg spiste det bart var det veldig ordinært. Det var godt og helt greit, men vil påstå at wow-effekten uteble. Dessuten var det så mye orange paprikapulver på at det ble vel mye griseri både i dippskåla og på fingrene. Artig å ha prøvd uansett 😛

Tja, blir antagelig ikke noe gjenkjøp av denne, og gjetter på at den er borte innen et år. Hva tror dere?

9 thoughts on “Potetgull dobbel paprika fra Maarud”

  1. Hehe, makan til salgstriks. Hadde det vært dobbelt opp med paprikakrydder skulle jeg heller kjøpt, men når det eneste spesielle er at det er både rifla og glatt så kan en liksågodt kjøpe vanlig. Savner fortsatt en paprikachips med myyye smak.

  2. Jeg synes faktisk det var veldig godt, samme med selskapet vi hadde hos oss på lørdag. Tror dette blir vår nye favoritt.
    Morsomt at man synes så forskjellig 😀

    1. Sitter her med min egen pose, må vel si at jeg er enig med deg. 🙂 de var ganske gode ;d alle har vel ulike meninger antar jg 😀

  3. Jeg syntes denne smakte mye bedre enn vanlig paprika-potetgull. Eneste problemet mitt er at samboeren min husker ikke hvor hun kjøpte posen og vi finner den ikke i noen butikker her i nærheten. Så jeg krysser fingra for at den blir å finne i butikken også i framtiden. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.