Pakke i posten

Wow, se hva jeg har fått i posten!

Dere fikk kanskje med dere mitt lille frieri her om dagen, siden jeg alltid mangler 10’ere når jeg skal handle. Ønsket meg en handlemynt eller to, og en snill sjel hos Ultra hørte min bønn. Så fantastisk hyggelig! 😛

Tusen, tusen takk! -Så snilt! Jeg ble superbegeistret, og gleder meg til neste handletur. Ikke mer baksing i lommeboka, eller vekslekø. Jippiii. Det er jo ingen hemmelighet at min absolutte yndlingsbutikk er Ultra i Sandvika, (tett etterfulgt av Meny på CC Vest), så dette passet midt i blinken.

Takk igjen!

Hilsen Ingvild 🙂

7 thoughts on “Pakke i posten”

 1. Veldig bra! Snilt av Ultra. Jeg har faktisk aldri vært i en Ultra butikk… Slik er det vel å bo på bygda :S Så forresten en ny type Tyrkisk Pepper på Rimi her en dag. Regner med du tester den snart ? 🙂

  1. Ja supersnilt av Ultra. Store gode butikker med veldig bra utvalg. Men ikke akkurat billigst da.
   Oi, var det den i grå pose? Jeg er så godt som aldri på Rimi, men finner den sikkert et annet sted. (Synes Rimi-butikkene er urstusselige…) 🙂 Takk for tips!

   1. Nei, den var rød faktisk. Igår så jeg den på Ica også, så den kommer nok flere og flere steder.
    Fant tilslutt bilde av den; http://www.vbchange.se/2011/09/too-hot-to-handle/
    Noen var litt sterke, men de myke og ganske gode. Det inne ser flytende ut på posten, men det var ikke såå flytende som jeg håpet. Ikke helt favoritt, men jeg kommer nok til å kjøpe den av og til.
    og ja; den grå posen kan godt komme til Norge snart, ellers får jeg holde ut til oktober når jeg skal til Sverige igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.