Lettrømme med skrulokk fra Q-meieriene

Fikk et tips fra Sandra om at Q-meieriene nå har kommet med en lettrømme med skrulokk! For en genial idé! -Takk for tipset Sandra! 🙂
Kjøpte rømmen forrige uke (tror det var på Meny), men har ikke hatt en rømmeanledning før i dag.

Det er noen små tagger/hakk langs kanten på rømmebutten, slik at lokket skrus på etter bruk. Lettvindt. Supert når man ikke bruker opp alt. He-he, blir veeeeldig spennende å se hvor lang tid det tar før Tine hermer. De pleier jo å komme etter hvis Q-meieriene har en god idé. Sant?

Nå må jeg faktisk innrømme at på smak så synes jeg rømmen til Tine er bitte litt bedre. Så hvis jeg skal spise den til noe, f.eks på vaffel, eller som dressing til salat (nam!), eller som tilbehør generelt til middag, så foretrekker jeg Tine sin. Men jeg vil gjerne støtte Q-meieriene også, så når jeg skal ha det i matlaging velger jeg Q-varianten. Så da går det sånn ca opp i opp. 🙂

Noen av dere som har noen rømmepreferanser der ute, eller spiller det liten rolle?
Prøve denne kanskje?

 

6 thoughts on “Lettrømme med skrulokk fra Q-meieriene”

  1. Vel og bra med skrulokk – Q er bra på emballasje.

    Men når det gjelder lettrømme kjøper jeg konsekvent den økologiske varianten fra TINE – ikke fordi jeg vanligvis kjøper økologiske varer, men fordi den er mye bedre. Den smaker mer som «ekte» rømme, og ikke minst synes jeg konsistensen er bedre.

    Mener å ha sett en liste over «økologisk andel» og at lettrømmen lå høyt der, så det er muligens flere som har oppdaget det samme.

  2. Så bra at du fikk nytte av tipset da! 🙂 Hvor mange ganger har man ikke mistet rømmeboksen i gulvet, så er det rømme OVERALT! Det skjer ganske ofte for en klums som meg! Men med den her harde boksen føler jeg meg litt mer trygg på rømmen 😉 Haha 🙂 Takk for en super blogg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.