Fish & Crisp Minis fra Findus

I dag hadde vi litt engelskinspirert middag. Var bare meg og jentene, vi kom sent hjem og måtte fikse noe raskt. Og siden det er mandag måtte det bli noe fisk. Noen leste kanskje innlegget mitt om den originale Fish & Crisp fra Findus i juni 2010, vel dette er genske enkelt en minivariant av disse. Og slike små former slår jo alltid godt an hos de små – i hvertfall her i huset.

I likehet med den store varianten har også denne en luftig og passe crispy panering. Fisken er hvit og fin med litt ujevn konsistens. Altså ikke riktig så glatt som en fiskepinne, men bitte litt mer klumpete.

Vi spiste dem med chips og grønne erter, og selvfølgelig Heinz ketchup. 😛

Tjaa, ser for meg gjenkjøp her altså. Merkelig hvordan mat i miniformat fenger barna så lett 😀

 

2 thoughts on “Fish & Crisp Minis fra Findus”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.