Fersk Spaghetti fra Fersk & Ferdig

Noen la kanskje merke til at vi spaghetti sammen med Baconbollene jeg skrev om for litt siden. Det var faktisk ikke en hvilken som helst spaghetti, men den ny ferske varianten fra Fersk & Ferdig.

Dere som har fulgt bloggen en stund husker kanskje innleggene jeg skrev om pizzaene fra Fersk & Ferdig i vinter: Pizza prosciutto og Pizza Pepperoni. Likte begge disse og har særlig kjøpt Prosciuttovarianten flere ganger. Var naturlig nok ganske positivt innstilt til denne spaghettien i forkant, selv om jeg egentlig ikke er noe stor spaghettifan.

Er jo ikke så mye å berette om spaghetti, det er jo et nokså enkelt produkt, men denne var adskillig bedre enn den ordinære typen man kjøper i pakke i hvertfall. Ingen tvil om det. Fasongen er litt mer firkantet, og konsistensen er spenstigere. Den har i tillegg en koketid på bare 4 minutter, så det gikk superkjapt å få den ferdig. Fargen er gulere enn den vanlige også, og det var selvfølgelig ekstra artig for mine søte små. Jeg spiste faktisk mye mer enn jeg pleier når det er spaghetti. (Må bare hviskende innrømme at jeg ikke akkurat jubler sammen med barna når vi har det til middag (synes det er skikkelig kjedelig mat), men hva gjør man ikke for gullungene?! Alle barn elsker jo spaghetti!).

Jeg tror vi kommer til å kjøpe denne igjen jeg! Og sammen med de føromtalte kjøttbollene gjorde den seg riktig bra. Tror jeg kan si anbefales (innenfor denne sjangeren mat vel å merke).

Finnes det egentlig noen voksne som er glad i spaghetti der ute? 🙂

5 thoughts on “Fersk Spaghetti fra Fersk & Ferdig”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.