Family Crisp fra Wasa

Da har jeg smakt på to knekkebrødtyper fra Wasa.
Family Crisp Rug
og Family Crisp Hvete og spelt.

Jeg spiser en del knekkebrød i hverdagen, og var spent på noen av disse kunne ta plassen til favoritten; RugSprø original fra Wasa. (Det er bilde av favoritten nederst i innlegget i tilfelle noen lurer på hvilken jeg mener)

Prøvde Family Crisp Rug først, og likte den godt.

Den er relativt mørk i fargen, og har rutemønster med noen slags luftfylte puter. Knasende og fin konsistens, og det minner egentlig ganske mye om rugsprø i smaken. Kan det komme av rugen? 😉

Etter at denne pakken er spist opp tror jeg nok at jeg går tilbake til RugSprø, siden den smuler mindre, men dette er et rimelig bra alternativ synes jeg. Etanes og vel så det. 🙂

 ♦ ♦ ♦ ♦

Så var Hvete og Spelt sin tur. Er i prinsippet litt i mot disse speltproduktene. En skikkelig hype, jeg ikke har hivd meg på. Men smakte altså på dette knekkebrødet allikevel og synes det var helt greit. Det var slettes ikke vondt.


Etter at jeg nettopp hadde spist rugvarianten smakte det allikevel nesten litt søtt. Fikk veldig fornemmelse av kavring (for oss som er gamle nok til å vite hva det er…). Det har samme rutemønster med luftputer, og minner også opm den vanlige Husmann-typen fra Wasa. Er nok lite sannsynlig at det blir gjenkjøp av denne. Ble litt for lys for meg.

Favoritten

Sånn til info prøvde jeg begge slagene med gulost på.

Flere knekkebrødfans der ute? 😛

6 thoughts on “Family Crisp fra Wasa”

  1. Egentlig ikke, men har spist en del av de hjemmebakte ( sorry;0)) og hvis du ikke har prøvd så burde du…..enkelt, supersunt og SÅ godt! Vi lager de faktisk fast på jobben nå…Men det går jo litt i bølger, kanskje du allerede har vært der?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.