Blomstersnitter

Må bare kjapt nevne denne hendige lille dingsen. En liten blomstersnitter. Så lurt. Det er altså et lite knivblad som sitter på et håndtak, og bak knivbladet er det en slags liten bue i plastikken så man ikke skjærer fingrene sine.

Når man skal kutte blomsterstilker, gjør man altså det kjapt og greit med denne, i steden for å finne fram kniv og fjøl eller hva man nå pleier å bruke. Jeg sleit bitte litt med de første stilkene, men når jeg løftet hånden opp i litt høyere vinkel gikk det lett som en plett.

Kjøpte min på Mester Grønn til 50 kr.
Etter at jeg hadde kjøpt, så jeg den i en annen Mester Grønn-butikk i rød og blank også. Skulle jeg valgt igjen hadde jeg nok heller kjøpt en rød en gitt. 😛 Uansett, takk for tipset Guro!

Smart, sant?

8 thoughts on “Blomstersnitter”

  1. Hahahaha jeg som så denne på kitchen når vi skulle kjøpe stekepanne. jeg peket på den mens jeg lo og sa til gubben. maken til noe tull. er utroligt hva de lurer folk til å kjøpe. 😛

    jeg synes nå den kniven funker helt fint enda til de få blomstene som kommer på bursdagen min. 😉

    1. Jeg synes den var kjempesmart jeg, og så gikk det mye raskere enn å holde på med kniven. Men ja, ser at det kommer an på hvor ofte man skjærer stilker selvfølgelig. Og hvis du har blomster i hus bare en gang i året stakkars, sier det seg jo selv at behovet ikke er det. Jeg kjøper blomster til pynt nesten hver helg, og kommer til å få masse glede av den. 🙂

  2. Ja, en sånn skal jeg også kjøpe meg! Så den også her om dagen! Kjekt å ha når man er glad i friske blomster! 🙂

    P.S. Kjøpte Walters «egg» på fredag, mmm, de var gode! 🙂 Takk for anbefalingen!

    Ha en fin og ny uke! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.