Tzatziki fra Folkets Sommerfavoritter

Etter noen ferieuker her og der med lite tid til å prioritere bloggen, er jeg nå i gang igjen. Har selvfølgelig smakt på en del forskjellig i løpet av sommeren, og skal legge ut noe av det i dagene som kommer (selv om det ikke akkurat er høyaktuelle nyheter lenger.) Forresten veldig hyggelig å se at så mange av dere har tittet innom også i de passive ukene.

♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Dere som har lest bloggen en stund vet at jeg er glad i tzatziki til grillmat. Mmm, viktig med litt deilig tilbehør!
Testet derfor gladelig varianten som inngikk i utvalget av varer merket Folkets Sommerfavoritter fra Norgesgruppen i sommer. (Så på lokket at den egentlig kommer fra Bama. )

Tok ikke i farten noe bilde av den på tallerkenen, men dere kan i hvertfall få titte oppi boksen 😛

Bilde fra tine.no

Nja tja, kjøpte ikke flere bokser av denne. Den var helt OK, men følte at det var noe som manglet. Den var litt for tynn og sørpete i konsistensen og en anesle for sur. Litt for veik totalt sett synes jeg. Det kommer ikke fram på bildet, men den var litt for grå i fargen også. Niks, holder meg til min opprinnelige tzatzikifavoritt, etter hjemmelaget selvfølgelig, og det er som jeg har nevnt i tidligere innlegg den fra Tine.

Noen flere spiser tzatziki til grillmat?

4 thoughts on “Tzatziki fra Folkets Sommerfavoritter”

  1. Jeg elsker tzatziki og det blir mye av det om sommeren. Denne ble det imidlertid ikke noe gjenkjøp av. Fysjamei! Jeg syns ikke den har rett til å kalle seg tzatziki en gang. Skuffa!
    Enten lager jeg selv, eller så kjøper jeg de runde boksene som er ganske flate, men som jeg selvsagt ikke husker hva heter i farten. Før kjøpte jeg alltid posene fra Maarud, sånne dip-poser. Ikke så verst de heller. Mye bedre enn denne du har testet her i alle fall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.