Dagligvarebloggen

Tzatziki fra Folkets Sommerfavoritter

Etter noen ferieuker her og der med lite tid til å prioritere bloggen, er jeg nå i gang igjen. Har selvfølgelig smakt på en del forskjellig i løpet av sommeren, og skal legge ut noe av det i dagene som kommer (selv om det ikke akkurat er høyaktuelle nyheter lenger.) Forresten veldig hyggelig å se at så mange av dere har tittet innom også i de passive ukene.

♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Dere som har lest bloggen en stund vet at jeg er glad i tzatziki til grillmat. Mmm, viktig med litt deilig tilbehør!
Testet derfor gladelig varianten som inngikk i utvalget av varer merket Folkets Sommerfavoritter fra Norgesgruppen i sommer. (Så på lokket at den egentlig kommer fra Bama. )

Tok ikke i farten noe bilde av den på tallerkenen, men dere kan i hvertfall få titte oppi boksen 😛

Bilde fra tine.no

Nja tja, kjøpte ikke flere bokser av denne. Den var helt OK, men følte at det var noe som manglet. Den var litt for tynn og sørpete i konsistensen og en anesle for sur. Litt for veik totalt sett synes jeg. Det kommer ikke fram på bildet, men den var litt for grå i fargen også. Niks, holder meg til min opprinnelige tzatzikifavoritt, etter hjemmelaget selvfølgelig, og det er som jeg har nevnt i tidligere innlegg den fra Tine.

Noen flere spiser tzatziki til grillmat?

4 Responses to Tzatziki fra Folkets Sommerfavoritter

  • Den er helt ok.. Enig med deg, men hjemmelaget er mye bedre 😉 Det har jeg begynt med 😀

    SV: Ja det er jeg enig med deg i. Virkelig frekt…

  • Ja helt utrolig. Trodde ikke det gikk an å være så frekk.

  • Jeg elsker tzatziki og det blir mye av det om sommeren. Denne ble det imidlertid ikke noe gjenkjøp av. Fysjamei! Jeg syns ikke den har rett til å kalle seg tzatziki en gang. Skuffa!
    Enten lager jeg selv, eller så kjøper jeg de runde boksene som er ganske flate, men som jeg selvsagt ikke husker hva heter i farten. Før kjøpte jeg alltid posene fra Maarud, sånne dip-poser. Ikke så verst de heller. Mye bedre enn denne du har testet her i alle fall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.