Stratos Dobbel Boble Mix fra Nidar

Utrolig hva man kan selge med litt new wrapping! 😉

På fredag testet jeg ut den nye Stratosvarianten til Nidar: Dobbel Boble Mix. Yum! Dette er en pose med to typer Stratosbiter/kuler. Noen er helt ordinære, mens noen har hvit sjokolade inni. (Akkurat som Stratos dobbel-sjokoladen). Kulene som er runde på toppen er vanlig Stratos, mens de som har et søkk på toppen er hvite inni. Så kan man jo spise de man liker best først..

Det hersker ingen tvil om at disse er gode. Stratos er jo digg! De har alle den flotte, luftige kosistensen man forventer,  selv om jeg nok må medgi at det er litt færre bobler av glede inni den hvite sjokoladen. Den er mer tett og kompakt. Disse kulene har forresten også et ganske Kinder-aktig preg over seg. Mest som Maxi-kinder egentlig, men også som et Kinder-egg.

Testet også denne posen på jobben og det var stor enighet om at de var gode. Ingen tvil. Så gjenstår det å se om de varer – mener å huske at andre Stratosposer har forsvunnet tidligere, men kanskje dette er den rette formelen?  Det kan meget godt hende jeg kjøper dem igjen altså. 😛

Noen flere som tenker å smake disse?

 

17 thoughts on “Stratos Dobbel Boble Mix fra Nidar”

  1. Jepp, disse må smakes! Her i huset er vi glade i stratos og denne kombinasjonen blir garantert en suksess. Har ikke sett den i butikken enda, men det kommer nok. 😉
    Ønsker deg en deilig tirsdag!

      1. Jo det har du rett i, men noen av de posene er jo helt overpriset! Jeg kom over en vogn med nidar caramello poser og smash plater til halv pris…..ikke bra, det ble faktisk dyrt det og, og snopeskuffen ble veldig full…..;0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.