Muffins fra Møllerens

Denne muffinsmixen fra Møllerens kom i butikken mai, så helt ny er den ikke. Men vi har ikke prøvd før nå i sommer, så da fortjener den en liten post. Siden det er snakk om rosa muffins, eller cupcakes som det er så in å si, fikk jeg litt prinsessehjelp til bakingen.

Pakken inneholder både kakemixen (som må tilsettes smør og vann), glasurmix, muffinsformer og hvite hjerter til å pynte med. Jeg har ikke kastet meg på denne trendy bakebølgen (så skal ikke engang prøve å konkurrerer med deg Vibeke 😉 ), men uansett er det hyggelig å bake litt en regnværsdag.

Liker disse pakkene som inneholder alt – til og med former og pynt!

Rosa og fin røre til småjentenes store begeistring, og det gikk veldig kjapt å piske den sammen.

Lovende rosa muffins.

Her er de etter steking. Gikk egentlig ganske greit.

Så var det på tide å pynte litt. Her er hjelperne mine i full gang.

Det er litt vanskelig å beskrive smaken. Synes de smakte som en blanding av sjokolademuffins og noe annet. Litt udefinerbart, men helt OK. Som muffins fra en god ferdigmix egentlig. Hvis dere skjønner hva jeg mener. De var lette og fine i konsistensen, og jentene likte dem veldig godt. Kanskje ekstra godt fordi de er rosa, så der har Møllerens gjort et lite sjakktrekk 😛

Fyllet som lages av mixen, + smør og vann, ble faktisk i søteste laget. Vi likte alle kakene bedre enn glasuren og kommer nok til å ta på mye mindre neste gang vi lager dem.

Bilde lånt fra mollerens.no

Kan godt hende det blir gjenkjøp av denne altså. Var slett ikke dum sånn totalt sett. Men jeg må jo si at jeg liker bedre å bake fra bunnen da. Og muffins er kjapt å fikse uten mix også.
-Og hvis dere vil lese om noen ordentlig lekre hjemmelagede cupcakes, kan dere jo titte her og her på bloggen til Kjersti Sandnes. Masse godt! 🙂

Sånn på tampen har jeg her lånt et bilde fra Møllerens av den andre varianten deres som kom samtidig med denne. Butterscotch Cupcakes. Den har vi ikke prøvd enda. Noen av dere som har gjort det?

Og kan noen fortelle meg hvorfor det er så innmari mye hippere å si cupcakes framfor muffins? Beats me. 😛

(Kjøpte dem til kr 44,90 på Rema 1000)

 

13 thoughts on “Muffins fra Møllerens”

 1. Hehe, hyggelig å nevnes i bloggen din! Har sett disse i butikken og syntes de så ganske morsomme ut. Godt å få de testet! (som med alt annet jeg lurer på hvordan smaker/er når jeg ser det i butikken!) 🙂

 2. Grunnen til at jeg kaller cupcakes for cupcakes og muffins for muffins er at de skal smake forskjellig! Cupcakes skal være mye luftigere og lettere enn muffins, mens muffins er tyngre og ikke så luftig. Selv er jeg ikke så glad i muffins nettopp fordi jeg synes de er litt for tunge. Veldig kompakte, hvis du skjønner hva jeg mener. De har jo ordet muffin på engelsk også, så det er to forskjellige ting, rett og slett. Selv om de ligner veldig da.

  1. Aha, takk for god oppklaring. Jeg spiser generelt veldig lite kaker (og muffins), så dette visste jeg ikke. Er mer en gjærbakstperson. 🙂

 3. Åh, takk for link :0) Glad:0)
  Har blitt lite blogg lesing i ferien,
  Så nå må jeg ta igjen.
  De neverstopene hørtes gode ut,
  Synd jeg bor så LANGT fra grensen;0)
  Eller kanskje ikke,
  Hadde vel blitt vel mye svenske handel på meg.

 4. Jeg synes jo da Møllerens sine Butterscotch cupcakes med karamelltopping er de desidert beste!! De er bare helt digg!! Rosa er litt for søte med vaniljen, men de grønne med karamellsmak.. MMmmmmm ;oD Digg!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.