Pops i ny pose

Ser at nå i forbindelse med lansering av de nye varene 1. september, er det mange gamle, kjente produkter som kommer med fresh og oppdatert emballasje. Så at Supeschipsen til Maarud hadde fått nye poser, og jammen meg har Pops fra Cloetta også fått nytt design.

Pops er definitivt en av mine favoritter, så make over’en spottet jeg på lang avstand på Meny. 🙂

Posen er litt bredere og mye mer kompakt enn den forrige, altså inneholder den mindre plass til luft, men innholdet er akkurat det samme. Mmmmm…

(Ble du fristet nå BL? 😉 )

For ordens skyld, her er et bilde den gamle posen, i tilfelle noen er i tvil.
Og så forutsetter jeg at dere faktisk vet hvordan Pops smaker. (Si i fra hvis noen ikke har smakt da, og trenger utdypende beskrivelse.)
Flere som synes det er artig med ny innpakning på favorittene sine?

7 thoughts on “Pops i ny pose”

  1. Mmmm.. Pops er så godt.. Trenger det snart kjenner jeg.. hehe.

    Ble ikke så mye shopping i Sverige igår, for jeg har nemlig en samboer, som overhodet ikke liker seg på slike steder og derfor begynner å mase om når vi skal dra to sekunder etter at vi har kommet inn. Lille store gigababyen min.. hehe..

  2. Mmm pops er godt. Og blir alltid glad av ny emballasje, skal ikke så mye til:0)
    Sv: takk!! Nei, bilde er ikke redigert:0) (det får jeg liksom aldri tid til…)
    Ha en herlig mandagskveld:0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.