Paprika Cheez twisterz fra OLW

Da jeg skrev innlegget om Cheez twisterz fra OLW her for ikke lenge siden, fikk jeg kommentar om at disse også var kommet til Norge. 😛 Jippiii.  Jeg rushet selvsagt til Rema og kjøpte dem inn, men oppdaget kjapt en liten forskjell. Denne varianten har paprikasmak, den svenske smakte vanlig cheez doodles.

Veldig spennende kombinasjon….. Hmmm….
Jeg slet egentlig litt med å bestemme meg for hva jeg syntes om denne. Måtte ta 2-3 stk før jeg klarte å danne meg en mening. Egentlig er det paprikachips med ostepopkonsistens. Man kjenner liksom litt ostepop i bakgrunnen, men det kommer ikke så veldig tydelig fram. Det er egentlig en ganske pussig, og la meg si uvanlig kombinasjon, akkurat som om noen har tukla med ostepopen.

Som de svenske twister’eme er også disse veldig store i størrelsen. En enkel skrue er alt for voldsom å spise på en gang.

Selv om jeg er veldig glad i både paprikachips og ostepop, tror jeg ikke det blir så mange gjenkjøp av denne gitt. Selv om den var grei nok. Liker best de to smakene hver for seg. Tror faktisk heller ikke den kommer til å vare så lenge i butikkhyllene. Nyheter med paprika har jo en tendens til å forsvinne relativt fort. 😮

Hva tror dere om disse? Er de gode nok til å få bli?

12 thoughts on “Paprika Cheez twisterz fra OLW”

  1. Ja jeg kan se for meg at denne vil forsvinne relativt fort. Desverre, jeg syns de er kjempegode. Jeg tror faktisk jeg hadde valgt disse fremfor vanlig Cheez Doodlez. Personlig digger jeg størrelsen på skruene, ja de er kanskje litt stor, men jeg er kanskje litt stor i kjeften jeg da… ;->

    Får vel handle inn en palle da!

  2. Åh, disse var noe for meg! Jeg er stor favoritt av både paprikapotetgull og de vanlige Cheese Doodlesene. Skal dog være enig i at bitene var i største laget.

    Det blir nok gjenkjøp hos oss, ja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.