Litagomuffins fra Aunt Mabel’s

Når jeg er sulten og står i kø ved kassa på Meny, lar jeg meg veldig lett friste av de meget strategisk plasserte varene rett foran meg. Høh, akkurat slik de vil jeg skal bli. Og her om dagen lot jeg meg friste av disse Litagomuffinsene fra Aunt Mabel’s. Kjøpte dem mest til mine søte små, men måtte jo smake litt selv også.

Den var mjuk og god, ikke akkurat saftig, men heller ikke tørr. Antagelig er den full av konserveringsmidler, for holdbarhetsdatoen var ganske lang.

Konsistensen var relativt kompakt og tett, og fargen var lys til sjokolademuffins å være. Den hadde noen “dråper” / biter av melkesjokolade hist og her, hovedsaklig på toppen. Disse kjente man egentlig ikke så mye smaken av, og det kunne godt vært litt flere.

Jeg spurte datteren min hva hun syntes det smakte og hun sa, …litt som sjokoladekake og sjokolade, men det går bra… ♥ Hmm, det er vel ikke så lett å beskrive den på noen annen måte. Hun spiste faktisk opp hele muffinsen.

Totalt sett synes jeg denne hadde veldig kjøpekakepreg over seg. Smaken er langt fra magisk, men grei nok. Den var jo ikke vond – bare litt tam og kjedelig, ergo veldig lite spennende.

Tipper på 0 gjenkjøp. 😮

Andre som lett lar seg friste i køen ved kassa?

8 thoughts on “Litagomuffins fra Aunt Mabel’s”

  1. Herlig kommentar:… men det går bra…..;0)
    Jeg fristes mest av drops i kasse køen, og siden jeg har litt for mange vesker har jeg og litt for mange halv- spiste drops poser liggende rundt om i veskene;0)

    1. He-he, ja det meste går bra når man er 6 år og får sjokolademuffins…
      Jeg spiser bare drops i perioder faktisk, blir mer pastiller på meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.