Kjøttboller Tomat & Basilikum fra Den stolte hane

Dette var en artig vri!
Til middag her om dagen prøvde vi Kyllingkjøttboller med smak av basilikum og tomat fra Den stolte Hane. Kom over dem helt tilfeldig på Ica, og har vel egentlig aldri tenkt på at man kan spice opp kjøttboller på den måten. De ser ut og lukter som helt vanlige kjøttboller, men inni ser man noen småpartikler i en annen farge enn resten av farsen. Blant annet litt rød tomat.

På nettsiden til Den stolte hane står det at det er en nyhet, men jeg aner ikke hvor lenge den teksten har stått der altså 😀

Middagene her i huset er ofte ganske så tradisjonelle og barnevennlige, og derav ikke de med mest krydder etc. Disse her hadde imidlertid bra med smak til kjøttboller å være, men var absolutt ikke så sterke eller spesielle at de små ikke ville spise dem. Tvert i mot så gikk de ned på høy kant!

Folkens, egentlig er jeg veldig skeptisk til kyllingprodukter fra noen annen leverandør enn Prior. Er veldig redd for alskens bakterier. Kanskje ikke noe grunn til det? Jeg ser for meg gjenkjøp av disse altså. Har dere prøvd dem?

7 thoughts on “Kjøttboller Tomat & Basilikum fra Den stolte hane”

  1. Disse skal prøves på mandag tenker jeg, for lille Oskar er veldig glad i kjøttboller 🙂 Her i Norge så tror jeg ikke vi trenger å være så skeptisk i forhold til bakterier ect… liker jeg å tro da 😉

  2. Men hvis du vurderer gjenkjøp, så blir det ikke fra Ica, for de skal legge ned alle butikkene sine. Det er vel kun ICA og Rimi som gir ut produkter fra den stolte hane, hvis ikke jeg tar helt feil.

    Jeg skjønner forsvåidt at ICA skal legge ned, altfor dyrt, og utvalget er så som så.

    1. Det er vel bare Ica Maxi som skal legges ned, tror de andre består. Men helt enig, veldig dyr butikk – ikke mitt favorittsted å handle akkurat.

  3. Dette produktet fra Hanen er vel motatt her i hus:) de har mange andre produkter som er kjempe bra, spesielt filet med honning og chilli. stemmer det er bare maxi som skal selges, Du finner Den Stolte Hane på ica,rimi og coop.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.