Favoritt med nytt design

Gammel og ny pose

En av mine absolutte favoritter i kategorien snop/godteri/godis – eller hva man nå liker å kalle det, er NeverStop fra Marabou.

Kjøper det alltid med meg fra Sverige, og kan ikke fatte og begripe at de ikke selger den i Norge lengre. Husker de solgte den her da jeg var liten, men det er veldig lenge siden de sluttet med det. En periode sendte jeg regelmessige mailer til Freia og spurte om de hadde planer om å relansere den her til lands, men fikk alltid negative svar. Dessverre. Jammen bra jeg ikke bor så langt fra grensa da. 😛

For de uinnvidde som ikke hart smakt, kan jeg fortelle at dette er som NonStop med lys sjokolade, og alle er med lysebrunt skall. (Ja, det kan minne litt om den gule posen med lys NonStop de selger her, men det er ikke helt det samme!)

Uansett om du har smakt eller ikke; det jeg egentlig skal fram til her, er at yndlingen har fått oppgradert emballasjen sin. Ikke så mye, men posen er nå hakket freshere, og litt mer moderne. Litt ryddigere liksom. En typisk detalj som jeg synes er artig. Fint, sant? 🙂

Er det kanskje flere som har NeverStop som en av sine favoritter?

 


Følg meg gjerne på Bloglovin folkens 😀

bloglovin

 

12 thoughts on “Favoritt med nytt design”

  1. Jeg er også VELDIG glad i Never Stop. Jeg er igrunnen ganske glad for at de ikke selges i Norge, for da ville jeg vært innlagt på fedmeklinikk. Passer på å kjøpe med meg et par, tre, fire stykker når jeg er i Sverige 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.