Dagligvarebloggen

Diger melk

Har noen av dere kjøpt denne digre melkekartongen i løpet av sommeren? I så fall hva synes dere? Vi er faktisk usikre her i heimen. 😮

Som dere sikkert kan tenke dere ble jeg positiv og begeistret da jeg hørte at det skulle komme slike store kartonger igjen. Blir jo i utgangspunktet begeistret over alt nytt jeg kommer over. Ha! -Fikk noen øyeblikks flashback til barndommens 2-litere med helmelk. Noen flere som husker dem? Med fine røde blomster på?

Mener jeg leste at det var Q-Meieriet som var først ute med dette store formatet nå, og at Tine selvsagt måtte herme. Stemmer dette?
Uansett så har de bare den store fra Tine i min nærmeste butikk, så da har jeg kjøpt noen eksemplarer av den i løpet av sommeren. Men som sagt er jeg ikke sikker på hva jeg foretrekker.

Jo klart, hvis man trenger masse melk (eller mjølk som vi sier her i huset) til baking eller noe annet stort, er det bra. Men sånn til daglig konsum i glass ved siden av brødskiva med leverpostei? Hmmm… tja…

Tror nok jeg foretrekker 1-literne altså. Lettere for små barnehender å holde kartongen selv, de passer bedre inn i akkurat vårt kjøleskap (jeg er for lat til å flytte om på hyllene, he-he) Og det blir liksom litt rensligere.

Spennende å se om de store kartongene varer…

 

10 Responses to Diger melk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.