Choco crunchy fra Malaco

Fristende bilde lånt fra www.malaco.se

Noen av dere leste sikkert innleggene mine om de nyeste blandingsposene fra Malaco i vår; Choco & Jelly  og Jelly Heroes . I Sverige har de fått litt andre nyheter enn oss, og jeg har testet to av disse i sommer. Den første er Choco crunchy.

Er det forresten ikke rart hvordan de ulike produsentene slipper ulike nyheter i forskjellige land? Det gjøres helt sikkert masse analyser og undersøkelser i forkant for å finne ut hva som passer hvor, – må være fantastisk artig å jobbe med. Så hvis noen har en slik jobb til overs er det bare å kontakte meg, tji-hi. 😉
Men over til nevnte godtepose.

Den inneholdt ulike former for sjokocrisp, og mange av dem minnet om Pops (som jeg liker veldig godt!). Det var også noen peanutter med sjokoladetrekk som minnet om M. Ha-ha, nesten som en Bridge blanding light.

Synes mange av bitene var veldig gode. De hadde ulik tykkelse på sjokoladen og crispen hadde varierende crunch. Vi tømte skåla relativt kjapt ja. Min venninne BL som var på besøk syntes noe av sjokoladen rundt krispet smakte litt «billig», men ellers var det greit.

Det som var litt dumt, var at det var en relativt ujevn blanding av biter. Det var f.eks bare en rosa bit (som beklageligvis ikke kom med på bildet under engang), og veldig få grønne. Synes dette er ganske typisk for poser fra Malaco, at man får en veldig tilfeldig mix av biter og at man noen ganger har mer flaks med posen sin enn andre. Hmm, kanskje de burde å kontrollere fordelingen litt bedre i fremtiden? Bare et lite innspill fra min side altså.

Jeg ble uansett så begeistret her, at jeg kjøpte en Value pack på flyplassen senere i sommer. Mmmmm, liker så godt slike esker, bokser, pakker osv. med påskrift type: Special edition, Travel packs, Travel value etc. Virkelig musikk i mine ører. ♥ Lar meg veldig lett friste til å kjøpe. (Jepp, er så lettlurt så)

Er det noen av dere andre som har prøvd denne varianten da? Enten i pose eller eske? 😛

Hi-hi, her er bildene du tok BL 😉

7 thoughts on “Choco crunchy fra Malaco”

  1. Jeg tester for Leaf(Malaco) i Norge, får tilsendt en del regelmessig… kommer uten produktnavn i nøytrale pakninger fra nettopp Sverige.

    Tar ca et halvt år fra test til produkt blir lansert… Da er det som regel bare 2 av 10 smakstyper som ender opp i butikk…

    Har testet en del sjokoladebiter i det siste, går ut i fra at de blandingsposene blir lansert her snart.. med norsk vri. Svenskene er glade i svært søt sjokolade, det slår ikke like godt an her.

    1. Oi, så spennende. Det vil jeg også begynne med! 🙂 Hvordan ble du en slik tester?
      Interessant det der med at vi har så ulike preferanser på snop når vi er så like som folk ellers. 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.