Cheez twisterz fra Olw

Mmmm, flere som har smakt disse? Dette er altså Cheez twisterz fra Olw! 😛

Som den erfarne ostepopspiseren jeg er, blir jeg ofte ganske skeptisk når noen prøver å tukle med den originale ostepopen min. -Men her var det ingen grunn til bekymring. Her er det nemlig ikke noe hokus pokus med smaken. Den er tilnærmet identisk med smaken på vanlig Cheez doodles. Forskjellen er formen og størrelsen. Her får man noen enorme biter! Og de er formet som noen slags skruer/spiraler. Digre sådan.
Tenker at de passer perfekt som partysnacks! De er så store at de kan erstatte kanapeer, he-he. Et helt lite måltid pr bit.

Tok bilde av en enkel skrue her, men dett er faktisk et lite eksemplar. Flere biter var godt over dobbelt så store!

Har kjøpt posen i Sverige, men håper den kommer hit til berget også.
(Kanskje noe for William også Stine? 😉 )
Er rimelig sikker på at de blir gjenkjøp neste gang vi svipper over grensa.

Andre som har smakt på disse?

 

12 thoughts on “Cheez twisterz fra Olw”

  1. Hi-hi, vi skal til Sverige neste uke, så da skal jeg selvfølgelig kjøpe med en pose til William! Han fikk forresten ostepop i dag, det er jo tid for fredagskos, og da må jo han få litt og… Mulig noen sier han er for liten??? Da svarer jeg at man er aldri for liten eller for stor for å spise ostepop! :-p

    1. Nei det passer for alle aldre 🙂 Kjøp en egen pose til ham du, – er ikke sikkert han klarer å holde de største selv da – de var schwæææære. 😛

  2. Oj, såpass?! Større enn de store ostepopene som Olw hadde en stund? For de greide han jo å holde som du så! 😉 Skal sende blide når de nye testes!

  3. Den må jeg prøve! Jeg elsker alt av ostesnacks, og falt fullstendig for en versjon av ostepopen i stor utgave som var på markedet for et til to år siden, men som ikke er å oppdrive lenger (de store ostepopene i gullfarget pose). Den smakte også lik originalen, bare fasongen var annerledes. Har ikke sett Twisterz-utgaven i butikken. Er det bare i Sverige man får kjøpt den tro? Litt upraktisk for oss som bor på Vestlandet. ;-P

    1. Husker de gullposene ja. 🙂
      Tror at disse skruene foreløpig bare er i salg i Sverige ja, men hvis vi sender mange nok brev til Kims, så kanskje de lanserer den i Norge også? Ja sånn sett er det litt upraktisk å bo på Vestlandet gitt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.