Ferietid

Bare en kjapp liten post, siden jeg har fått litt mailer og kommentarer de siste ukene der dere lurer på om det er noe galt med siden min. Takk som spør, og hyggelig at dere vil lese om flere av produktene jeg tester.

Neida, siden virker som bare det, og jeg er stadig på utkikk etter nyheter i butikkhyllene. Men siden det er ferietid og vi har vært på litt turer (også til steder uten nett) og har en del besøk, + at vi pusser opp i huset, blir det ikke akkurat mye tid til overs til blogging. Men gi meg ei drøy uke, så er jeg back in business 😀

Kos dere i sola – eller regnet så lenge!

 

2 thoughts on “Ferietid”

  1. Regnet med du var på ferie jeg:0) Nyt sommeren, ja solen kikker innom såvidt, men 14 dg til nå så reiser vi til Barcelona, og der regner jeg med vi får mer enn nok sol:0) God sommer:0)

  2. Godt å høre at du snart er på plass igjen! Liker så godt blogginnleggene dine! 🙂 Håper ellers du har hatt en fin sommerferie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.