Velvet foot fra Hollyfoot

Dere som leste nederst i innlegget mitt om fot-og skodeoen fra Hollyfoot, fikk med seg at jeg den siste uken har ventet på resultatet fra deres Velvet foot. Well, here goes. 😛

Jeg synes generelt sett føtter er ganske udelikate. Og selv om jeg prøver å være flink til å både skrubbe og smøre regelmessig, føler jeg at jeg må ha en real vårpuss hvert år, før jeg tåler eksponering i sandaler. Vekk med harde partier og sprukne hæler. Isj. Noen som kjenner seg igjen? (Nei, jeg har verken tid eller råd til å gå til fotpleier hele tiden – forrige gang var vel i utdrikningslaget mitt. 🙂 )

For et år siden testet jeg Babyfoot som noen av dere kanskje har forsøkt, og nå har jeg prøvd en annen variant (helt lik sådan, men billigere!). Nemlig Velvet foot fra Hollyfoot. Dette er noen store plastsokker fylt med en flytende substans, og jammen satte de fart på oppussingsprosessen!

Man tar altså på seg disse gelefylte sokkene, og lar dem sitte på i 1 ½ -2 timer. Jeg tok et par vanlige sokker utenpå for å holde dem helt inntil foten. Det er en liten stripe med tape som skal klistres fast så plastsokkene holder seg på plass, men denne funket ikke for meg. Ble bare revet opp da jeg prøvde å få den på. Ikke noe| problem siden de vanlig sokkene fikser biffen. I følge bruksanvisningen kan man bevege seg fritt rundt mens de virker, men jeg satte meg i ro og så på en film så lenge. Det lukter en blanding av sprit og antibac, så man skjønner at noe skjer. Men man kjenner ikke noe, bortsett fra at det er litt kaldt sånn helt i starten.

I bruksanvisningen står det at man kan sitte i 1 ½ -2 timer, og jeg satt nå i 1 ½. Det holdt helt greit for meg, men det kommer vel an på hvor mye grums man ønsker fjernet fra føttene sine, hvor lenge man bør sitte med dem på. Var litt redd for at det skulle bli for sterkt også.

Etter at virketiden er over skyller man føttene sine, og voila! – ingenting har skjedd. He-he, man må være tålmodig, for man ser ikke virkningen før etter noen dager. Jeg satt med sokkene på lørdag kveld for ei uke siden, og så at det så smått begynte å flasse av litt på tuppen på tærne tirsdag kveld. Og så eskalerte det!

Det blir MYE flass! Det raser av i større og mindre stykker på hele foten. Oppå også! Og nei, det ser IKKE pent ut. Huffameg. Jeg er veldig glad i å gå barbeint hjemme, men i dagene flassingen holder på har jeg på meg sokker absolutt hele tiden. Man kjenner at løse hudfliker liksom setter seg litt fast inni sokker eller på teppet hvis man går barbeint, og det ser ikke lekkert ut i fotenden av sengen. Jeg passet på å smøre føttene godt med fotkremen fra Hollyfoot hver kveld også, slik at det skulle bli minst mulig bøss, men allikevel… Pass på å skrubbe forsiktig og tørke godt av etter dusjing, men ikke pill og dra i hudfliker som ikke er klare til å falle av enda. Da blir det litt sårt.

Heldigvis avtar flassingen etter 4-5 dager, og da er føttene faktisk utrolig mye mjukere. Og mye penere å se på igjen. Nice!

Jeg er superfornøyd etter min lille foot treatment siste uke, og garanterer gjentagelser!
Noen som fikk lyst til å prøve?  😛 (Kan bestilles her!)

NB! Her kan man klikke for demnostrasjonsvideo.

-Og nei, jeg legger ikke ut noe bilde av føttene mine uansett hvor glatte og fine de har blitt. 😉

Disse produktene har jeg fått tilsendt for testing

21 thoughts on “Velvet foot fra Hollyfoot”

 1. Hørtes jo spennende ut! Så videoen på websidene om Velvet Foot og hadde vært gøy å prøve.
  Lurer på om disse «kjemikaliene» i denne Velvet Foot har noen påvirkning på geléen på fransk manikyr?
  Er ikke hyppig innom fotpleiesalonger jeg heller, men skal faktisk på fredag. Skal ha vanlig fotpleie og deretter fransk manikyr med gelé på føttene. Hadde det i fjor sommer også (går altså til fotpleie/pedikyr 1 gang i året…), og det varte veldig lenge. Veldig fornøyd! Men lurer altså på om de virkestoffene i denne mirakel-fotposen ødelegger noe av det i geléen, så hele det pedikyrprosjektet blir bortkastet? Hm…?

  Men tror jeg skal prøve de andre produktene du omtalte i forrige post, god-lukt sprayen etc. 🙂

  1. Hmm, aner ikke om de tar knekken på en slik manikyr faktisk. Kan du ikke høre med fotpleieren? Så vidt jeg husker sto det ingenting om at neglelakk skulle fjernes i forkant av behandlingen faktisk, det er jo omtrent som en slags antibac-gele, men mulig alkoholen blir litt sterk?
   Hvis ikke kan du jo heller prøve dem når sommeren er på hell og du vil ha bort hard hud etter mye trasking barbeint?
   Jeg synes i hvertfall det er helt fantastisk så mjuke føtter jeg har fått nå. Veldig greit å få bort gammel grums 😉

   1. Skal høre med fotpleieren. Ja, god ide å vente til sensommeren. Og det er jo leeenge til! 😉
    God sommer!

 2. Hørtes jo for så vidt smart ut…men vet ikke om flassende føtter er så fint i åpne sommersko når man jobber!!
  Sv: Det var ikke glassmagasinet i Oslo…men butikken som ligger her i byen. Så vet ikke om det gjelder andre steder også, men dama bak disken sa at det skulle gjelde i hele Norge….! Og halv pris er jo kjempebra 🙂 sånn liker vi!!

 3. Testet dette på lørdag, venter spent på flassing… Det første som slo meg var at dette var noe VOLDSOMME kjemiske greier. Inhalerte og begynte å hoste. Lurer på om det er godkjent her i Norge? Kreftfremkallende? Hm.

  Jeg sleit litt med teipgreiene, og tok på sokker, men endte opp med brødposer over alt til slutt, for å unngå søl (kan ha noe med min horisontale posisjon på sofaen å gjøre 🙂 )

 4. Hei.
  Jeg har bestillt å skulle til å prøve babyfoot, men oppdaget at denne inneholder citric acid/sitrus, noe jeg er allergisk for og dermed måtte levere den inn igjen. Vet du om hollyfoot også inneholder sitrus?

 5. Beklager at vi kom sent på banen her, men her er innholdet i Velvet foot:

  Inneholder: Water, Collagen, Aloe extract, Alcohol, Glycerin,
  1.3 butylene, Propylene Glycol, Polyglucan E 20, Cucumber
  extract, Sodium Lactate, Lactic acid, Xanthan, Glycolic acid,
  Polysorbate 20, Fragrance, Methyl Paraben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.