Ultras matfestival

En liten avstikker fra konseptet mitt i dag… Dette er jo absolutt ikke en blogg om hva jeg gjør i det daglige, bare hvilke produkter jeg tester, men må bare ta med bitte litt om i dag. Det har nemlig vært Ultras matfestival på toppen av Sandvika Storsenter, og dermed har jeg jo smakt på mye godt… Fikk også med oss litt forskjellig hjem og kjøpte med oss litt. Her kommer noen bilder av herlighetene, så spørs det vel om jeg sletter dette innlegget om en liten stund igjen 🙂

Her smaker jeg på is fra Hennig Olsen. Veldig god!

Som dere ser var det mye godt der, og dette er bare et minimlat utvalg. Det ble liksom ikke så mye tid til å dra opp kamera, når jeg i tillegg til smakingen skulle holde styr på mann og to barn 😛  (Som alle ville i hver sin retning for å smake)

Og se på disse posene! Eget innlegg kommer i morgen, og jeg har allerede skrevet om de to andre variantene i serien her og her. 😉

Her er jeg litt skeptisk til vitamindrikk på flaske…

Flere som var der?  😛

9 thoughts on “Ultras matfestival”

  1. Var der en tur, og det som nesten er mest artig, er å se (og høre) hvordan folk oppfører seg når det er gratis mat 😉

    Men det var mye spennende å smake på der, og frøkna på 8 var mest fasinert av den braiserte lammeskanken, den rå Aurora laksen, Strøm torsk, og norske jordbær, så hun kommer til å bli dyr i matvegen fremover……
    Vi smakte også på cup cakes, kokosboller, snacks, pølser og ULTRAburger – så vi var ikke veldig sultne når vi gikk derfra vi heller 😀

    Artig tiltakt, og når de hadde avtale med værgudene om opphold mens de holdt på, så blir det jo ekstra stas 🙂

  2. Ja, folk blir gæærne når noe er gratis. Vi var også gode og mette da vi gikk derfra, he-he. Gleder meg til nest år!

    1. Vi var første gang i fjor, så vet ikke om de har holdt på lengre enn det. Men gleder meg allerede til neste år. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.