Dagligvarebloggen

Salsa fra Eldorado

Selv om jeg har en udiskutabel forkjærlighet for «ordentlige» merkevarer når jeg handler, gir jeg gjerne billigmerkene en sjanse også. Det er jo ikke til å stikke under en stol at Private Labels i dagligvarehandelen er et både stort og voksende globalt fenomen.

Derfor handler dette innlegget om Salsa fra Eldorado (som du blant annet finner på Meny), og litt om tortillachips og cheddar. Rømme har også en gjesteopptreden på et av bildene 😉

I helgen koste vi oss med nachos, og da er selvfølgelig Salsa naturlig tilbehør. Noen leste kanskje innlegget mitt om Salsa på spruteflaske i februar, som var OK, men min ultimate favoritt er Thick ‘n’ Chunky Salsa fra Old El Paso (faktisk mest grunnet konsistensen). Men kanskje kunne denne nyheten fra Eldorado utfordre mesteren?

Jeg likte smaken godt, og det samme gjorde min kjære mann. Den var helt ordinær altså, absolutt vanlig salsa, men god, -og man kan like gjerne velge denne som en annen variant. Likte også fargen, den var så vidt jeg kunne se bitte litt rødere enn andre typer. Frisk og fin. Og så likte jeg konsistensen. Jevnt og fint hakket, og ikke for rennende. Og det var heldigvis få mystiske biter som man lurer på hva egentlig er…


Det som kanskje imidlertid ikke var så positivt var størrelsen på glasset. Syntes det ble hakket for stort, og jeg vet at vi ikke får spist opp halvparten en gang før salsaen mugger og det må kastes. Hvorfor lager ingen miniporsjoner med salsa? Hallo, grip ideen noen, -jeg lover å kjøpe 😀 Kan gjerne hende det blir gjenkjøp av denne. I hvertfall hvis vi har selskap til måltidet!

Og hvis noen lurer på hva jeg har brukt ellers her, så er det Tortilla chips (det blir best med de som er salte), en klump engelsk cheddar blandet med en litt mildere cheddar fra Tine. Stekes i 2-3 minutter på ca 180*. Fantastisk godt, men rimelig mektig og fullt av kalorier, hi-hi.

Flere som er glade i nachos?

 

8 Responses to Salsa fra Eldorado

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.