Saft med Appelsin og Pasjonsfrukt fra Nora

Haa-ha, kjøpte denne for å smake – og blogge , men glemte å ta bilde da den var ny. Og nå har vi drukket den opp! 😀
Jaja, sånn er det i en hektisk hverdag. «Denne» er altså saft med smak av Appelsin og Pasjonsfrukt fra Nora.
Måtte låne et bilde fra hjemmesiden deres for at dere skal få se fargen på innholdet ordentlig.

Liker i utgangspunktet akkurat denne smakskombinasjonen, og hadde positive forventninger.
Husker at det var en Solo med samme mix for noen år siden. Flere som husker? Den var god, men forsvant dessverre.

Synes saften var OK, verken mer eller mindre. Den smaker litt svakere enn vanlig appelsinsaft, fordi noe av smaken er erstattet av pasjonsfrukten. Og jeg syntes ikke den siden kom like godt fram her. Hadde håpet på et snev av smaken av Love-brus. De lekre rosa og mintgrønne brusboksene fra 80-tallet. Noen som hukser? 🙂

Men for all del. Vi har jo klart å fortære innholdet her, så den fungerer. Den er ganske sommerlig og hvis man blander den sterkt nok blir den nesten leskende. Trur nok allikevel det blir vanlig appelsinsaft på oss neste gang, med mindre jeg skal lage hjemmelaget saftis. Da tror jeg denne seiler inn som et naturlig førstevalg. 🙂

Noen andre som har testet den?

 

9 thoughts on “Saft med Appelsin og Pasjonsfrukt fra Nora”

 1. Love-brusen kan du fortsatt få 🙂 Den produseres av Berentsen bryggerier, på 0,33 glassflaske og 0,5 plastflaske. Sammen med Rosa Panter og Flux Soda og Asina og flere andre. Selges vel gjerne bare i Rogaland, men jeg har opplevd å få Berentsenbrus servert på arrangementer i Buskerud, det går helt sikkert an å bestille den. Drakk ei flaske så seint som for et par dager siden og var meget fornøyd med det 🙂

  1. Virkelig?? Oi, kjenner at jeg fikk akkutt behov for å smake den! Skal jammen undersøke litt – og så er det flaks at jeg har en svoger fra Rogaland!! 🙂 Tusen takk for nyttig info!

   1. Bare hyggelig! Min ble kjøpt på Coop Obs! på Bryne om det hjelper. Ellers kan jeg jo nevne rusbrusen Mad Fish, den smaker nesten helt likt og var en stor hit da vi var 17 og sneik oss omkring 😉

    1. Berentsen ja, de har enda Rosa Panter også. Om du er interessert så har jeg et innlegg jeg TROR jeg ikke har lagt ut – det søker du lett opp hos meg.

     Man får Berentsen Love på selv små kiwier, mens Rosa Panteren måtte min far på Meny for. Så sjekk ut (Norgesgruppen?) i hvert fall, og den skal kun være i Rogaland.

     Hørtes godt ut dette her – pasjonsfrukt-solo tror jeg aldri at jeg prøvde pga jeg føler at den var kunstig søtet? Noe sånt ville jeg ha smakt på hvis ikke…

     Og så er jeg totalt enig med Joker som du blir så sur på under her. Om nordmenn var som han så ville vi hatt et helt annet utvalg av mat her i landet – det flaut å finne så mange kvalitetsprodukter utenfor Norges grenser når vi liksom er så rike her.

 2. Solo pasjonsfrukt ja, husker den godt.

  Kjøpte den på 7-eleven allerede før offisiell lansering, leste etiketten og bet meg merke i innholdsfortegnelsen. Fruktinnholdet var vel 7,4 % eplejuice, 0,5% bringebær og 0,1% pasjonsfrukt.

  Da sendte jeg TV2 Hjelper deg en liten notis på e-post. Noen uker senere lagde de et 6 minutters innslag om det i beste sendetid. De dramatiserte i sendingen med reagensrør og desilitermål.

  Tok ikke så lang tid før produktet var borte…

  Ikke at jeg hadde noe i mot smaken, men navnet stemte ikke helt med ingrediensene – sett fra en prippen forbrukers side.

  1. Er det mulig?! Dette var snakk om en brus, ikke en juice, og det er vel strengt tatt ikke mange andre brustyper som inneholder så mye frukt heller? Det er E-stoffer, smaksforsterkere etc. ikke frukt. Hvis du ikke liker et produkt kan du vel bare la være å kjøpe det? Og ikke sabotere og ødelegge for oss andre som liker det? -Uavhengig om det inneholder x antall % frukt?

 3. Hei!

  Interessant side du har. Jeg oppdaget den for en tid siden. Synes det er interessant å lese slike vurderinger.

  Akkurat denne kjøpte jeg fordi jeg så den omtalt her inne. Jeg er helt enig: Den smaker nesten ikke pasjonsfrukt. Faktisk kan jeg ikke merke den i det hele tatt.

  Dessverre synes jeg Nora er ganske dårlige på produktutvikling. Men men, det var greit å få bekreftet sine fordommer mot produsenten.

  Jeg kommer nok tilbake med flere kommentarer 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.