Pure Finish Mineral Cheekcolor fra Elizabeth Arden

Hurra, jeg fant den!

Er ivrig leser av Kamille, og i deres forrige nummer (ikke det som kom nå på fredag, men gangen før, – nr 12), viste de denne rougen fra Elizabeth Arden.

Noen ganger blir jeg småbesatt av å finne/prøve et produkt jeg leser om, og denne ble da altså min nyeste besettelse. Det er en lett mineralrouge som kommer i to nyanser; Sunkissed Coral og Sunkissed Rose (som jeg ville ha!). Det viste seg at det er svært få parfymerier i Oslo som fører make up fra Elizabeth Arden, og da Steen & Strøm typisk nok var utsolgt for fargen jeg ville ha, ble jeg et øyeblikk litt furten. Heldigvis fant jeg den på CubusOslo City, puh, og er til nå svært fornøyd med den.

Den er microlett og gir en veldig frisk, naturlig (if possible) og diskret farge. Det følger med en liten kost og så er det speil på innsiden av lokket. Det som også er så genialt var selve boksen. Rougen er presset, men hver gang man skal ha litt, vrir man lokket litt og da rasper man løs litt så det blir i løspudderform.

Dette er et typisk one shot-produkt / limited edition. Altså kommer den ikke inn igjen til de stedene som er utsolgte. Heldigvis har den vist seg å være superdrøy, så innen den er oppbrukt har jeg forhåpentligvis funnet en annen rouge som duger. 🙂 Og så kan vi jo håpe den kommer tilbake neste sommer igjen?

Noen andre som har forsøkt denne?

 

1 thought on “Pure Finish Mineral Cheekcolor fra Elizabeth Arden”

  1. Å, den rougen så veldig fin ut! Trenger snart ny rouge selv, hadde vært gøy å prøve denne da det ser ut som jeg kan like fargen godt! Takk for anbefalingen! 🙂 Og ha en ny, fin uke! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.