Dagligvarebloggen

PartyHeads

Mmmmm, se hva jeg har fått i posten! PartyHeads fra Tucker / Lime Nordic AS. 😛

Har dere smakt? De kom i butikken nå i mai og jeg var selvfølgelig veldig spent på å teste dem. Jeg spiser egentlig ikke så mye drops, er jo som dere vet mer en snacks-person, men innimellom er det absolutt godt å variere litt.

Synes posen har en veldig ung tenårings-look. Kan vel ikke akkurat kalle dette gærne orange ansiktet sjarmerende, men posen passer godt til navnet og produktet i seg selv. -Og så likte jeg godt at det var et blankt parti på baksiden så man kunne se hva som faktisk var inni.

Her var det mange små drops i ulike farger, en fin mix.

Det var forbausende mye smak i disse små dropsene. Synes også størrelsen var behagelig. (Liker ikke sånne digre drops som gjør det vanskelig å snakke.) Må si at jeg ble en smule overrasket da jeg spise det første, det er nemlig en rimelig smaksrik pulverkjerne i dette bitte lille dropset. Og smaken på pulveret sitter igjen i munnen en stund etter at man er ferdig med det. Nice! Det er også veldig forskjellig smak på de ulike fargene, likte godt de lyseblå. Mmmm, skogsbær 😀


Se, så lekre 🙂

Det var litt pussig, for mannen min sa nesten akkurat det samme som jeg tenkte da han testet dem
– …»det var mye smak i disse små kulene».

Prinsessa mi på 6 syntes selvfølgelig de rosa var de fineste, og de var «kjempegode» helt til hun kom til den litt kvassere smaken på pulveret i midten. Hi-hi, da forandret hun fort ansiktsuttrykk. Nabogutten her på 13 derimot, ble meget begeistret – også for pulveret i midten.
Personlig fant jeg ut at disse kunne jeg godt tenkt meg å ha med meg på kino 😀 Det var en fin blanding av både surt, salt og fruktsmak. Fint med variasjon!

I følge Lime Nordic selges dropsene foreløpig hos Statoil og Meny.
Og selv så jeg dem nylig på Ultra til kr 14, 50.

Det finnes faktisk to varianter til i denne serien, -så følg med folkens – innlegg om dem er like om hjørnet…

Noen andre som har smakt dem? 😛

12 Responses to PartyHeads

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.