Dagligvarebloggen

Nye burgere fra Findus!

Mmm, her forleden fikk jeg smaksprøve på de nye burgerne fra Findus:
No Nonsense Chili Burgers.
Syntes den var forbausende ren i konsistens og smak, og det føltes som om den inneholdt mye kjøtt. Den blide jenta som delte ut smaksprøver kunne fortelle at diss burgerne faktisk inneholder svært lite tilsetningsstoffer, og er ganske så rene produkter. Og disse Chiliburgerne inneholder 87% storfekjøtt, -synes det var bra til burger å være jeg! Smaken var også god og man kjente tydelig chili-innslaget etter at man hadde svelget.

Siden jeg har to små som ikke er så veldig begeistrede for chili, kjøpte jeg ikke med akkurat disse burgerne, men heller de andre to variantene fra Findus: No Kidding Pepper Burgers og No Fuss Classic Burgers. Relativt rene produkter disse også.

Pepper burgers

Vi grillet dem i helgen og syntes de var gode! Pepperburgeren smakte virkelig pepper, så er du en pepperfan bør du absolutt kjøpe disse.  Man kjenner det godt i hele munnen, og det er nesten så pepperet overskygger burgersmaken litt mye.

Classic burgers

Classicburgerne var også veldig gode. Og både mannen og jeg syntes faktisk disse var hakket bedre enn pepperburgerne. God, fyldig og igjen ren kjøttsmak. Og ikke minst var det virkelig mettende! Positivt!

Jeg er ganske sikker på at vi kommer til å kjøpe disse framfor mange andre burgervarianter i sommer.

Noen andre som har smakt dem? 😛

 

8 Responses to Nye burgere fra Findus!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.